çıkar çıkmaz izledim ama yorum yapmayı unutmusum cnm brazdan yaparımSen daha The Originals'i izlemedin mi?😱
ayoll öğleden önce çıktı biz çoktan izledik yorum yaptık cnm izledikten sonra yorumumu okursun🙂🙂🙂11. bölüm çıktı mı?
Yap yap yapılacaksa tabi.çıkar çıkmaz izledim ama yorum yapmayı unutmusum cnm brazdan yaparım
ayoll öğleden önce çıktı biz çoktan izledik yorum yaptık cnm izledikten sonra yorumumu okursun🙂🙂🙂
İndiririm anca akşama izlerim. Çok merak ediyorum dizi fena sardı.çıkar çıkmaz izledim ama yorum yapmayı unutmusum cnm brazdan yaparım
ayoll öğleden önce çıktı biz çoktan izledik yorum yaptık cnm izledikten sonra yorumumu okursun🙂🙂🙂
çokkkk beğendim cnm 7.bölümde çok heyecanlı geçti demiştin öyle bir bölüm oldu baştan sonra çok hareketliydi ayy zaten flashın her bölümü öyleİndiririm anca akşama izlerim. Çok merak ediyorum dizi fena sardı.
Beğendin mi sen bölümü? 🙂
harika bir bölümdü yine çok keyif aldım gerçekten 2 saat olsa sıkılmadan izlerim the flash bölümlerini
@cookies @kaan955 @mrt-06
11.bölüm yorumum
biliyorsunuz arkadaşlar benim tahminim ters flash eddie olmasıydı doktor wels ise flashsın güclerini çalmaya çalısan bir adam diyordum bu bölümde doktor wels kırmızı ışıkla koştu gördünüz ters flashs arı ışık yayan birisi
doktor welss flashın güclerini çalarak hızlanıyor oyüzden barry gibi kırmızı ışık yayıyor 7.bölümde elektirik gücleri olan bir adam vardı flashın güclerini çalmıstı hatırlıyorsanız sonra doktor wells o elektirik adamdan şırıngayla o flashın güclerini almıstı flahsın güclerini kendisine aktarıyor galiba oyüzden flash gibi kırmızı ışık yaydı ama güclerini tam alamadığı için hızı kesiliyor sanırım çünkü barrıyın güclerine tam sahip olamadı🙂🙂🙂
bu bölümde gördüğümüz çocuk pied piper flash çizgi romanından en önemli düşmanlarından birisidir yanı önemli bir karakter tıpkı kaptain cold gibi oyüzden dizide daha çok görünücektir 🙂🙂🙂 bu arada çocuk herry potter e nekadar benziyor hahaha
Vaov gerçekten mi of çok merak ediyorum.çokkkk beğendim cnm 7.bölümde çok heyecanlı geçti demiştin öyle bir bölüm oldu baştan sonra çok hareketliydi ayy zaten flashın her bölümü öyle
Hemen izle o zamanVaov gerçekten mi of çok merak ediyorum.
Diziyi izlerken ben enerji doluyorum.
ben sana arrowu izlemeni öneriyorum @cookies gibi 3.sezonu devam ettiği için saymazsak 2 sezon var tamamlanmıs yanı 2 ayda rahat bitirirsin cnm süpernaturalı ebnce ertele arrowu bitirdikten sonra süpernaturala devam et çünkü süperkahraman dizileri daha çok hosunuza gidiyor the flashta arrowdan türemiş bir dizi yanı arrowada bayılıcaksın cnm en önemlisi her bölümünü çok büyük keyifle izliceksin henüz sezonu azken bence cookeis gibi süpernaturalıe rteleyip arrowa giriş yap 2 aya çok rahat bitirirsin senin zevkine daha uygun çünkü flash tadı alıcağına eminim ben size kötü tavsiyede bulunmam cnm 😉😉😉Vaov gerçekten mi of çok merak ediyorum.
Diziyi izlerken ben enerji doluyorum.
Ben supernaturali ertelemedim kız komple biraktimben sana arrowu izlemeni öneriyorum @cookies gibi 3.sezonu devam ettiği için saymazsak 2 sezon var tamamlanmıs yanı 2 ayda rahat bitirirsin cnm süpernaturalı ebnce ertele arrowu bitirdikten sonra süpernaturala devam et çünkü süperkahraman dizileri daha çok hosunuza gidiyor the flashta arrowdan türemiş bir dizi yanı arrowada bayılıcaksın cnm en önemlisi her bölümünü çok büyük keyifle izliceksin henüz sezonu azken bence cookeis gibi süpernaturalıe rteleyip arrowa giriş yap 2 aya çok rahat bitirirsin senin zevkine daha uygun çünkü flash tadı alıcağına eminim ben size kötü tavsiyede bulunmam cnm 😉😉😉
1x11
Pek beğenmedim bölümüde, geçiş bölümü gibiydi sanki.
Doktorun ne mal olduğunu biliyordukta, gösterdiler şimdi. Flash'ın üvey babası bişilerden kuşkulanıyor sonra içerideki adam doktora sorun vs vs. Sonuç olarak doktorun son demleri gibi gibi, Muhtemelen 2. sezon reverse flash olarak sahalara döner. Flash'ı zorlamıyorlar hemencecik bitiyor bölüm.
Izledim ve yorumumu yaptim ben
The flash 1×12 yorumum @Çiğdem-
vavv bölüm superdi yine bana kız dusmanlarla gelin kız super ışınlaniyordu
Babasi anlamaya başladı flashin bu çocuk oldugunu bakalim
O çocuk bizim gorevdeki kızın (ismi ne Caitlinmi) sevgilisinin yerini biliyim dedi sonrada kaçtı heralde soyledi bişiler tam anlamadım ama olsun
Bölüm guzeldi
O kızın şarkı soylemesi barryle falan superdi beni yine buyuledi
@mrt-06 biz izledik cnm sende izleyince bakarsın yorumlarımıza
12.bölüm yorumum
çok güzel bir bölümdü @cookies olay şöyle ronnie o çocuğun adı şimdi o çocuk çizgi romandan olan ateş gücleri olan bir karakteri canlandırıyor bu dizide o ateş adam olan karekter bu ronnieyi ele geçirmiş ronnie kendisini o ateş adam oalrak biliyor oyüzden hatırlamıyor ciskoları falan 🙂🙂🙂
piper denilen çocuk kaçtı aynen herry potter ya @mrt-06 @cookies hahahahbu arada son sahnede olan goril flashın en tehrikeli düşmanlarından birisi kink kongu andırıyor hatılarsanız onu doktor wells besliyordu önceki bölümlerde🙂🙂🙂
doktor wells o kötü doktormu ? O gorilmiydi su yaratığı gibi bisidi .ss
Ben onu degil sarhos olup sarkilar soyleyen ronnienin eski sevgilisi olan @denizz19 un reyhanina benzeyen çok güzel olan kızın ismini sordum kız
gorildi cnm ama çok tehrikeli oo onu doktor besliyordu flahın basına sarıcak galiba
kızın dizideki adı caitlin 🙂🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?