CW The Flash 1. Sezon Yorumları

çıkar çıkmaz izledim ama yorum yapmayı unutmusum cnm brazdan yaparım

ayoll öğleden önce çıktı biz çoktan izledik yorum yaptık cnm izledikten sonra yorumumu okursun🙂🙂🙂
İndiririm anca akşama izlerim. Çok merak ediyorum dizi fena sardı.

Beğendin mi sen bölümü? 🙂

İndiririm anca akşama izlerim. Çok merak ediyorum dizi fena sardı.

Beğendin mi sen bölümü? 🙂
çokkkk beğendim cnm 7.bölümde çok heyecanlı geçti demiştin öyle bir bölüm oldu baştan sonra çok hareketliydi ayy zaten flashın her bölümü öyle

Evet ya melune doktor çalıyor guclerini flashin inşallah hepsini calamaz .sssssss
Aa o çocukta düşman demek bekliyorum yeni bölümü o zaman

Hahahahhaah aynen ben ilk gördüğümde bu harrynin ne isi var flashta dedim

çokkkk beğendim cnm 7.bölümde çok heyecanlı geçti demiştin öyle bir bölüm oldu baştan sonra çok hareketliydi ayy zaten flashın her bölümü öyle
Vaov gerçekten mi of çok merak ediyorum.

Diziyi izlerken ben enerji doluyorum.

Vaov gerçekten mi of çok merak ediyorum.

Diziyi izlerken ben enerji doluyorum.
ben sana arrowu izlemeni öneriyorum @cookies gibi 3.sezonu devam ettiği için saymazsak 2 sezon var tamamlanmıs yanı 2 ayda rahat bitirirsin cnm süpernaturalı ebnce ertele arrowu bitirdikten sonra süpernaturala devam et çünkü süperkahraman dizileri daha çok hosunuza gidiyor the flashta arrowdan türemiş bir dizi yanı arrowada bayılıcaksın cnm en önemlisi her bölümünü çok büyük keyifle izliceksin henüz sezonu azken bence cookeis gibi süpernaturalıe rteleyip arrowa giriş yap 2 aya çok rahat bitirirsin senin zevkine daha uygun çünkü flash tadı alıcağına eminim ben size kötü tavsiyede bulunmam cnm 😉😉😉

Ben supernaturali ertelemedim kız komple biraktim

Evet @mrt-06 hemen izlemelisin

1x11

Pek beğenmedim bölümüde, geçiş bölümü gibiydi sanki.

Doktorun ne mal olduğunu biliyordukta, gösterdiler şimdi. Flash'ın üvey babası bişilerden kuşkulanıyor sonra içerideki adam doktora sorun vs vs. Sonuç olarak doktorun son demleri gibi gibi, Muhtemelen 2. sezon reverse flash olarak sahalara döner. Flash'ı zorlamıyorlar hemencecik bitiyor bölüm.

Reverse flash eddie yalnız

The Flash 1x11

Fena değildi bölüm yer yer sıkılsam da genel olarak beğendim bölümü.

Doktoru bu bölüm iyice tanıdık ve iyice uyuz oldum. Barry'nin üvey babası doktordan şüphelenmeye başlamıştı ve bu son olaydan sonra şüpheleri daha da arttı bakalım doktorun gerçek yüzünü öğrenecekler mi.

The flash 1×12 yorumum @Çiğdem-
vavv bölüm superdi yine bana kız dusmanlarla gelin kız super ışınlaniyordu

Babasi anlamaya başladı flashin bu çocuk oldugunu bakalim

O çocuk bizim gorevdeki kızın (ismi ne Caitlinmi) sevgilisinin yerini biliyim dedi sonrada kaçtı heralde soyledi bişiler tam anlamadım ama olsun

Bölüm guzeldi

O kızın şarkı soylemesi barryle falan superdi beni yine buyuledi

The Flash yeni bölüm çıkmış gece izleyeceğim. Unutmayın sakın siz de.
@Çiğdem- @cookies

@mrt-06 biz izledik cnm sende izleyince bakarsın yorumlarımıza

12.bölüm yorumum
çok güzel bir bölümdü @cookies olay şöyle ronnie o çocuğun adı şimdi o çocuk çizgi romandan olan ateş gücleri olan bir karakteri canlandırıyor bu dizide o ateş adam olan karekter bu ronnieyi ele geçirmiş ronnie kendisini o ateş adam oalrak biliyor oyüzden hatırlamıyor ciskoları falan 🙂🙂🙂
piper denilen çocuk kaçtı aynen herry potter ya @mrt-06 @cookies hahahah
bu arada son sahnede olan goril flashın en tehrikeli düşmanlarından birisi kink kongu andırıyor hatılarsanız onu doktor wells besliyordu önceki bölümlerde🙂🙂🙂

doktor wells o kötü doktormu ? O gorilmiydi su yaratığı gibi bisidi .ss

Ben onu degil sarhos olup sarkilar soyleyen ronnienin eski sevgilisi olan @denizz19 un reyhanina benzeyen çok güzel olan kızın ismini sordum kız

gorildi cnm ama çok tehrikeli oo onu doktor besliyordu flahın basına sarıcak galiba
kızın dizideki adı caitlin 🙂🙂🙂

gorildi cnm ama çok tehrikeli oo onu doktor besliyordu flahın basına sarıcak galiba
kızın dizideki adı caitlin 🙂🙂🙂
ah o doktor yokmu o :kızgın:
Bu arada caitline partner var roinmiydi neydi o iste.
Barrye var olivere var benim kadinim felicityme yok gercektende ilk bolumler konuk oyuncu olarak geldiginin resmen kanıtı bu partner yok kıza
acaba benmi gitsem