CW The Flash 1. Sezon Yorumları

Ne 9 u kız ben daha 7deyim

Deme oyle ya bak uyuyamam oturup bunu izlerim

1x5, 1x6, 1x7, 1x8. bölümleri izledim. 9. bölümü izlerken babam interneti kapadı en heyecanlı yerinde kesildi.
Hepsini kısaca yorumlayayım;

Ben en çok 7. ve 8. bölümü beğendim özellikle 7. bölüm her saniyesi heyecanlıydı bir yandan Joe ve ekibi tehlikedeydi bir yandan Barry güçlerini kaybetmişti ve çaresizdi.

Doktor ve STAR ekibi Barry'i kurtardı ama bu 2 cana mal oldu. Doktor bölümün sonunda bir laf etti "Flashın güçlerine sahip olacak şey bende artık" (Benzeri) demekki doktorun planı Flash'ı max güce ulaştırıp kendi üzerine almak.

8. bölümde yine Arrow ekibi geldi gözlerle etkisi altına alan yarı insan Barry'i etkiledi Barry tüm imajı çizdirdi o kızda. Neyseki kurtuldu. Şu sarı adama gıcık oluyorum ayrıca.

5. ve 6. bölüm de iyiydi 5. bölümde konuk geldi diziye o adamı durduramadılar belki sonradan başlarına bela olabilir.

@Çiğdem- @cookies

Ben hepsini dün indirdigim icin böyle bi sorunum yok

HElal olsun babana

Lo cidden en heyecanlı yeriydi bu kadar olmaz hep unutur bugün kapatacağı tuttu.

Ben de indirecektim inmedi hata verdi.
Ben telefondan indiriyorum eger androidse dizicu diye bi uygulama var saolsun her yabanci diziyi indiririm

Lo cidden en heyecanlı yeriydi bu kadar olmaz hep unutur bugün kapatacağı tuttu.

Ben de indirecektim inmedi hata verdi.
e2 de haftasonu 10 kere arrowlu flashlı ortak bölümü verdiler
felicityciğim mükemmeldi
@Çiğdem- oliver yumuşağı için o taş gibi kıza nasıl katlanıyon

cnm 9.bölümde o sarı adam geliyor ve adı ters flash 🙂🙂 flashın en büyük düşmanı cnm
9.bölümü bu bölümlerle birlikte yorumlamaman için şimdi izlememen bence iyi olmuş 9.bölümü izleyince şoka giriceksin zaten daha doğrusu soru işaretleri yiyecek kafanı vlla

oyüzden 9.bölümü ayrı olarak izlemen daha uygun olur yarın sakin kafayla izlersin 😉

arrowla flashın kavgası harikaydı cnm çok büyük heyecan yaşamıştım

e2 de haftasonu 10 kere arrowlu flashlı ortak bölümü verdiler
felicityciğim mükemmeldi
@Çiğdem- oliver yumuşağı için o taş gibi kıza nasıl katlanıyon
E2 ve CNBC-e, CW dizilerine sarmış anlaşılan.
Sen de hem kötülüyorsun hem izliyorsun ilginç bir vakasın Emre.

Ben telefondan indiriyorum eger androidse dizicu diye bi uygulama var saolsun her yabanci diziyi indiririm
Android tablet var ama ben Dizi Q HD indirdim çok iyi program işte arada böyle indirme sorunları yapıyor maalesef.

yok lo e2 de varidi
açtığımda flash totoşu ile felicity konuşiyidi
canım benim daş gibi kız
Evet ve flash onla arkadas 😱
Ama opustuler 4. Bolumde ehh tabi arkadaslar ama sonuc olarak kız güzel 😉

izlemiyim last ship i takipediyidim bn.ss

Evet ve flash onla arkadas 😱
Ama opustuler 4. Bolumde ehh tabi arkadaslar ama sonuc olarak kız güzel 😉
çiğdemi 10000 e katlar

Anladim oyle bi uygulama oldugunu ilk kez senden duydum

Dizicuyuda dene bi bence ben hayran kaldim ilk baslar bu ne ayol .ss derdim ama yukledim ve aşık oldum

Evet o sarı adamı gördüm hatta o adam annesinin şeyi imiş eğer yanlış anlamadıysam. 😱

Arrow tam bir psikopat Barrey'ye oku acımadan sapladı aynen iyisi o kısımlar.

Evet o sarı adamı gördüm hatta o adam annesinin şeyi imiş eğer yanlış anlamadıysam. 😱

Arrow tam bir psikopat Barrey'ye oku acımadan sapladı aynen iyisi o kısımlar.
ters flash konusu 9.bölümde daha iyi işlenicek cnm tabi bir çok soru işareti getiricek🙂

arrow ilk sezonlar kanunsuz oalrak tanımlıyordu kendisini yanı elidne bir liste vardı ve o listedeki kişileri öldürüyordu sonrakı sezonlar öldürmemek üzere söz veriyordu yanı barrı e oranla daha farklı birisi 🙂🙂🙂

@Çiğdem- @mrt-06
Benden bu kadar ayol 8. Bolumun 10. Dksine geldim dizi super gidiyor

Ohhh hani flashin annesini olduren yaratik var ya o irisin pesinde beter olsun

Diğer kız var ya hani nisanlisi ölmüş kesinlikle onla sevgili olmali bence

O adam ne oyle ya bi iyi gözüküyor tamam bu iyi diyim bide bişi oluyor ovv bu adam aşırı kötü diyorum bi hastaneye falan gidip tedavi olmali bence

Diğer kızla ben de istiyordum ama 9. bölümde bir şey duyacaksın.

Diğer kızla ben de istiyordum ama 9. bölümde bir şey duyacaksın.
ayyy siz ne tuhaf dizi izliyorsunuz öyle biriniz 8.bölümün 10 akıaksını izleyip brakmıs diğerinizde 9.bölümün 10 dakıkasını izleyip brakmıs ayy tam izleenize sunları