Sen dizi izlemek için destere’yi bekleyeceksen işimiz var@MasacRE de iyice satıcı oldu ayoll Forumdash abi gibi , birde ona laf ederdi
Gerçi Punisher izleyecektik @Harunnn60 @MasacRE o ne oldu
Sen dizi izlemek için destere’yi bekleyeceksen işimiz var@MasacRE de iyice satıcı oldu ayoll Forumdash abi gibi , birde ona laf ederdi
Gerçi Punisher izleyecektik @Harunnn60 @MasacRE o ne oldu
Bu oğlan gelince haydin dizi izleyelim diyecek siz de biz izledik bile demeye utanmıcakmısınızSen dizi izlemek için destere’yi bekleyeceksen işimiz var
O izlemiştir kendi kendine.Bu oğlan gelince haydin dizi izleyelim diyecek siz de biz izledik bile demeye utanmıcakmısınız@MasacRE
Hayır Kemalim yapmazO izlemiştir kendi kendine.Sen de kendini bu kadar kasma.
@MasacRE ile izleyeceğiz, sizi beklemeyeceğiz yani
Yabancı diziden bol ne var sankiBu oğlan gelince haydin dizi izleyelim diyecek siz de biz izledik bile demeye utanmıcakmısınız@MasacRE
Carnial mesajından sonra çabuk dönmüşsün ayoll kütük beylikten eyşanlığaYabancı diziden bol ne var sankiOlur da dönerse fok bey onla da başka dizi izleriz. Gel sen de katıl bize Çiğdem, boşu boşuna dizileri biriktirip durma
Olur da dönerse dedim dikkatini çekerim
O zaman bir tarih belirleyelim bari bodoslama dalmak olmaz.Yabancı diziden bol ne var sankiOlur da dönerse fok bey onla da başka dizi izleriz. Gel sen de katıl bize Çiğdem, boşu boşuna dizileri biriktirip durma
O zaman bir tarih belirleyelim bari bodoslama dalmak olmaz.Salı uygun mu senin için
Tarih belli rahmetli hortlayıncaOlur da dönerse dedim dikkatini çekerimBenim fikrim aynı, ama sen hala yazık dönecek diye beklediğinden hevesini kırmayayım dedim
O zaman bir tarih belirleyelim bari bodoslama dalmak olmaz.Salı uygun mu senin için
Salı uygundur, başlayalım bir an önce. Bir engelimiz yok ne de olsaTarih belli rahmetli hortlayınca
1.5 demek istedinSalı uygundur, başlayalım bir an önce. Bir engelimiz yok ne de olsaYalnız ben önce filmini izleyeceğim. 1.30 saatmiş zaten kısa bir film. Sen de izle bence, yarın onunla başlayalım sonra diziye geçelim
Bir an önce gelse bari, sen diizlerine devam edersin ben de MS’de vereceği puanlarla mutlu olurumTarih belli rahmetli hortlayınca
Aman ne fark eder TDK bey1.5 demek istedin
Ben başladım iki gün önce ama sıkıcı geldi, seni etkilemek istemem ama.Tamamlayayım bari galiba yarım saatini izlemiştim. Hikaye bütünlüğü için önemli.
Bir kere daha böyle olmuştu.Aman ne fark eder TDK bey
Sıkılsan da izle, dediğin gibi hikaye bütünlüğü için iyi olur
Hep de sana denk geliyor bu yanlış kullanımlarBir kere daha böyle olmuştu.
Başa gelen çekilir yapacak bir şey yok
Ben zaten sık film izleyen biri değilim uzun süre bir şey izleyince sıkılıyorum hemen. O yüzden 1.5 saat bile uzun benim içinHep de sana denk geliyor bu yanlış kullanımlar
Aman alt tarafı 1.5 saatlik film izleyeceksin, ne kadar sıkıcı olabilir ki
Yerli dizi izlemiyor musun, onlar daha uzunBen zaten sık film izleyen biri değilim uzun süre bir şey izleyince sıkılıyorum hemen. O yüzden 1.5 saat bile uzun benim içinSıkıcı olunca da kombo oluyor
Bu sezon iki dizi izliyordum partlar halinde ama birini bırakacağım. Zaten diğeri de Netflix’e geçtiği için süre sıkıntısı olmayacak.Yerli dizi izlemiyor musun, onlar daha uzun
Salı uygundur, başlayalım bir an önce. Bir engelimiz yok ne de olsaYalnız ben önce filmini izleyeceğim. 1.30 saatmiş zaten kısa bir film. Sen de izle bence, yarın onunla başlayalım sonra diziye geçelim
Bu hain kütüğe uyduğunu görünce Şebodan nefret edecektir ben rahmetliyi öyle tanırdımBir an önce gelse bari, sen diizlerine devam edersin ben de MS’de vereceği puanlarla mutlu olurum
Bu sezon iki dizi izliyordum partlar halinde ama birini bırakacağım. Zaten diğeri de Netflix’e geçtiği için süre sıkıntısı olmayacak.
dreamy rahat ol sen, fok efendi hogathasının doğum gününe de gelmediyse bundan sonra hayatta gelmezBu hain kütüğe uyduğunu görünce Şebodan nefret edecektir ben rahmetliyi öyle tanırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?