The CW Cephesinden Yeni Haberler!

şuan bütün dizilerim sezon arasında :A

bu @xemrexxx geçen gün fantastik konulu bir polisiye dizisi söylüyordu isminide unuttum hayalet falan varmış adam öldürüyormuş tam bizlik duruyor bakabiliriz bence en azından 1.bölümünü beğenirsem sana söylerim @Forumdash :F
dead of summer :F

şuan bütün dizilerim sezon arasında :A

bu @xemrexxx geçen gün fantastik konulu bir polisiye dizisi söylüyordu isminide unuttum hayalet falan varmış adam öldürüyormuş tam bizlik duruyor bakabiliriz bence en azından 1.bölümünü beğenirsem sana söylerim @Forumdash :F
@xemrexxx fantastikten ne anlasın be:F daha geçen haftalarda @OzaN 'a GoT'taki ejderhalar için gider yapıyordu:F onun önerdiği fantastikten uzak dur, dram öneriyorsa kıyısından köşesinden bak:F

@xemrexxx fantastikten ne anlasın be:F daha geçen haftalarda @OzaN 'a GoT'taki ejderhalar için gider yapıyordu:F onun önerdiği fantastikten uzak dur, dram öneriyorsa kıyısından köşesinden bak:F
aa evet dead of summer'miş adı sende inceleyebilirsin ama benim izlememi bekle yarın bir göz atar söylerim benim beğenmediklerimde genelde iş olmuyor :A :A :A

fantastikte seçiciyim senede en fazla 2 tane izlerim ben izliyorsam iş vardır :F
Forumdash buna k*** güldü :F

aa evet dead of summer'miş adı sende inceleyebilirsin ama benim izlememi bekle yarın bir göz atar söylerim benim beğenmediklerimde genelde iş olmuyor :A :A :A
Göletli möletli bir diziydi sanırım(b)
Aaa Once Upon a Time dizisine baksana kız sen hiç izlemedin :Fbeğenirsen belki yeni sezona yetişirsin:A

vampir diizilerinden önemli haberler var originals reytingte toparlarsa final yapmaktan kurtulabilirmiş :A @Forumdash @Harunnn60 @xemrexxx :A

vampir günlüklerinin ise finalinde elena gelebilirmiş @cookies :A
elena gelmezse izlenmez zaten senin oğlanlarda reyting yok :F
Originals'ı sevmediğimi biliyorsun :X Vampire Diaries'i de sıkan senaryosu yuzunden bıraktım:X bilmiyorum ya vampirler artık sıktı:F
Supergirl, The Flash, Arrow ve Supernatural ile ilgili 2-3 haber daha konuya eklendi. :)

bir kurt bir mercedes olmazsa müzikal ne işe yarar.ss
Cw seed'de eşcinsel superkahraman çizgi film başlıcakmiş. Kurt'le Mercedes artık oraya katılır:F Yahu Rachel, Blaine filan dururken mercedes ne la:FSaydiğin 2 isimde ne hikmetse sevmediğim tiplerdi inanadına mı söyledin:F

Cw seed'de eşcinsel superkahraman çizgi film başlıcakmiş. Kurt'le Mercedes artık oraya katılır:F Yahu Rachel, Blaine filan dururken mercedes ne la:FSaydiğin 2 isimde ne hikmetse sevmediğim tiplerdi inanadına mı söyledin:F
sen ne anlarsın glee nin divaları: mercedes,rachel,kurt ve santana ydı .ss

@Çiğdem- okudun mu:X Spn reytingler iyi olduğu sürece hep varız:A ayrıca Arrow'un flashback shnelei bitiyormuş şükürrrrr:Z
Flash ve Supergirl'ün ortak müzikal bölüm mü 😱 Harika @xemrexxx bile izler o bölümleri:A
çokta yeni bir gelişme sayılmaz cnm yapımcı çok dile getirdi bu konuyu reyting değil fanlardan ilgi gördüğümüz sürece devam edecez dedi geçen yıl hatta bir 10 yıl daha gidebiliriz dedi süpernaturaldan kurtuluş yok @xemrexxx e :A :A :A

çokta yeni bir gelişme sayılmaz cnm yapımcı çok dile getirdi bu konuyu reyting değil fanlardan ilgi gördüğümüz sürece devam edecez dedi geçen yıl hatta bir 10 yıl daha gidebiliriz dedi süpernaturaldan kurtuluş yok @xemrexxx e :A :A :A
bence de devam etsin @destere senin jensenı kullanır pis işlerinde :F