Prime Video The Boys - Dizi Yorumları

Bu diziyi izlemeyen o kadar çok şey kaçırıyor ki...

Reactions: mesmeso
Gene kimse tarafından izlenmeyen ama Dün Türkiye Gündeminde TT olan çok aykırı bir süper kahraman dizisi...

Demin 2. sezon finalini izledim; gene mest oldum.

@Tolstoyevski Senin bunu izliyor olman lazımdı aslında.
Bu diziyi izlemeyen o kadar çok şey kaçırıyor ki...
Yeni sezon başladı.

https://twitter.com/x/status/1532618086272073730

4.bölümüde bugün bitirdim..
Stranger Things den farkı yoktur 1 saat 10 dk süren bir bölümdü... Homelander ın iyice zıvanadan çıktığı dönemdeyiz.

3. Sezon 6. Bölümüde şimdi izledim..

Ülkemizde normal bir kanalda ASLA gösterilemeyecek bir bölümdü zaten bölüm adından da belliydi.

Bu arada Bölüm sonu çok iyi bitti.

Bu dizi başlı başına türünün tek örneği.

İzleyenler şanslı.

Reactions: BARON疼痛
Herogasm bölümü 6 bölüm değil mi? Okuduğum kadarıyla dizi tarihinin en çok konuşulacak bir bölüm olacakmış o kadar sert sahneler varmış ki oyuncular bile zorlanmış.

Reactions: The_Erinch
Herogasm bölümü 6 bölüm değil mi? Okuduğum kadarıyla dizi tarihinin en çok konuşulacak bir bölüm olacakmış o kadar sert sahneler varmış ki oyuncular bile zorlanmış.
Evet, zaten dizinin başında büyükçene uyarı var, yaklaşık 10 dk süren bir sahnede futurustik sex sahneleri dolu 🤭🤭🤭 birçok şeyi göstermişler ama bir sahnede 2 Saniye gözüken cinsel organ buğulanmış 🤭🤭🤭🤭

Reactions: BARON疼痛
Bakalım yarın başlıyorum ben,Kenobiyi bitirdim Halo beklesin Boys şimdilik çok konuşuluyor spoiler yemeden başlamak lazım

Reactions: The_Erinch
Reactions: mrt-06
Bir bölüm daha bitti...
Sonu çok şokomelli bitti...

Sezon bitti..
Pek beğenilmesede ben son bölümümü beğendim... 👍

3. sezon finali çok saçmaydı. Bu sezonun güzelliğine hiç yakışmayan bir final oldu. Son olarak Ryan senin babanı da sevmezdim.