Sen ciddi dizi sever iç bayıltan sana göre değilİlk sezona da bakmadım kiSadece bu ara çok DC dizisi çıktı ve genelde beğenilmiş gibi duruyor, o dikkatimi çekti
Sen ciddi dizi sever iç bayıltan sana göre değilİlk sezona da bakmadım kiSadece bu ara çok DC dizisi çıktı ve genelde beğenilmiş gibi duruyor, o dikkatimi çekti
Bunlar çerezlik izlenecek diziler, onlar kaliteli ağır diziler. Onların yeri ayrıSen ciddi dizi sever iç bayıltan sana göre değil
Konuyu iyi ki açmışsın bugün yarın başlayacağım buna. Zaten ilk fragman çıktığından beri bekliyordum, bir hafta oldu yayınlanalı ama geç olsun güç olmasın.
Hiç ilgi çekici değil
Bu tür @xemrexxx e hitap etmiyor nasıl olduysa X Men izliyorParlak bulamadın sanırım.
bakalım buna?Bu tür @xemrexxx e hitap etmiyor nasıl olduysa X Men izliyorKurt pençeli hanzo ve senin mal kadının içindir
Çiğdem dönünce izleriz bir ara bunu
Grupça izleyelim bak bunu
Ooo kasımda gelecekmiş çoktan izler dediğin gibi.
Hayret sen Çiğdem'i bekler miydin
Soygunu beklemesede çokta hakkınıda yemeyelim kütük beyin bekleme süresi çok uzun olmadı anlarda @Forumdash abimizden daha çok uyuyordu bize mezarında kulakların çınlatalımBu ara izleyeceğim başka diziler var zaten, çok da önemli değil benim için bu dizi bir ara izleriz kategorisinde
@MasacRE den daha satıcı çıktın tam @Billy Kane 😱 😱 😱 @Harunnn60 @xemrexxxBen bugün başlıyorum beklenti tavan.
Valla kaç aydır bu diziyi bekliyordum ben fragman konusunu bile açmıştım yani o kadar.
@MasacRE Kafana balta indirirken artık korumayız seniValla kaç aydır bu diziyi bekliyordum ben fragman konusunu bile açmıştım yani o kadar.O yüzden bekleyemem sizi.@MasacRE @Harunnn60
O kütüğün kafasına kendi lafı dısında laf ulasmıyor oda kendi lafı içten gittiği içinOkul başlamadan izleyeyim diyorum @MasacRE beni anlayacaktır.
Supernatural olayını sonradan gördüm ben ve diziden soğudum
Hhaha sende hazır bekliyormuşsun ayollBüyük bir zevkle indiriyorum baltayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?