Kaçıncı bölüm ama?Ne yalnız bırakması canım 13.30’da ders var ödevi teslim ettikten sonra izleyeceğim.
Ben tahmini 2-3 saat sonra, en fazla 5 saat sonra bakarım buna
'Alevlerin Ardından' değişti diyeNiye değişsin. 😱
Kaçıncı bölüm ama?Ne yalnız bırakması canım 13.30’da ders var ödevi teslim ettikten sonra izleyeceğim.
'Alevlerin Ardından' değişti diyeNiye değişsin. 😱
Orijinal dizi Netflix'te bu isimle geçiyor o yüzden değiştirmem ama belki ekleme yaparım.Kaçıncı bölüm ama?
'Alevlerin Ardından' değişti diye
2’ye devam edeceğim işte bugün.Kaçıncı bölüm ama?
'Alevlerin Ardından' değişti diye
Vay be, 2 gün önce sen öndeyken, şimdi ben öne geçtim2’ye devam edeceğim işte bugün.
Eski Özgür olsa o da hızlı izler ama yoğunluğum başladı bir de 2 gündür diş ağrısıyla başa çıkmaya çalışıyorum.Vay be, 2 gün önce sen öndeyken, şimdi ben öne geçtimo da sadece günde 1 bölüm izlememe rağmen. Eski Dosi olsa 2 günde bitirirdi
Öğrenci adamsın, normaldirEski Özgür olsa o da hızlı izler ama yoğunluğum başladı bir de 2 gündür diş ağrısıyla başa çıkmaya çalışıyorum.
Bu dönem hocalar da online eğitim işini çözmüş bayağı yükleniyorlar.Öğrenci adamsın, normaldir
Diş ağrısı kötü ya. Geçmiş olsun.
Doctor Foster izledim. Kafa dinleyip sonra buna geçiş yapacağım
Tüm bölümlerde öyle devam etmez bence de.Bu dizinin Türkçe uyarlamasından bol bol dram yaratılabilir ama seçilen oyuncular doğru seçim mi bilemedim.
Dizi beni sıkmaya başladı bilesadece 8 bölümlük bir dizi de bile ve 50 dakika civarı olmasına rağmen sıkılıyorsam uyarlamayı düşünemiyorum. Zaten izlemeyeceğim.
@Özgür @Aserat aklıma şey geldi Normalde yüzü yanan tanınmayacak halde ve tr uyarlaması da tüm zaman boyunca öyle devam ettirmezler herhalde? Ve en başta başka bir oyuncu seçip yangın sonrası estetik ile başka biri olunsa daha mantıklı olunur gibi
3. Bölüm
Sarışın kızın olayları şuana kadar pek ilgimi çekmedi. kızıl saçlının ve hizmetçinin olayları daha ilgi çekici. Kızıl saçlının parası gitti. Kızıyla kaçma planı hayal olur. Yüzü yanan da kendisini aynadan görünce o evde başka bir kadının yerine geçmeyi kabul etti.
Aynen.2.bölümü izledim bana da bazı yerleri sıkıcı geldi.Acaba iki bölüm arasına zaman girdiği için mi bilmiyorum ama son sahneler dışında sıkıcıydı.Gerçi görüntüler çok güzel dönem dizilerindeki bu görüntüleri ve renkleri seviyorum.@Dosi
Rose karakterini kendi kızı Odette yerine eve alan kadın Zuhal Olcay mı oluyor uyarlamada? @Aserat
Alice çok güzel kız.Onu kurtaran çocuk da çok tatlı bizdeki karşılığının Cihangir Ceyhan olması üzdü.
Adrienne’nin resmini çizdi bulunacak mı bakalım.Kardeşi öldüğüne inandı ve morgdaki ölüyü o sandı. Bu hikayeden ne çıkacak çok merak ediyorum.
Oho sen baya geridesin2.bölümü izledim bana da bazı yerleri sıkıcı geldi.Acaba iki bölüm arasına zaman girdiği için mi bilmiyorum ama son sahneler dışında sıkıcıydı.Gerçi görüntüler çok güzel dönem dizilerindeki bu görüntüleri ve renkleri seviyorum.@Dosi
Rose karakterini kendi kızı Odette yerine eve alan kadın Zuhal Olcay mı oluyor uyarlamada? @Aserat
Alice çok güzel kız.Onu kurtaran çocuk da çok tatlı bizdeki karşılığının Cihangir Ceyhan olması üzdü.
Adrienne’nin resmini çizdi bulunacak mı bakalım.Kardeşi öldüğüne inandı ve morgdaki ölüyü o sandı. Bu hikayeden ne çıkacak çok merak ediyorum.
Kadriye Kenter tam benziyormuş ama bu kadına.Aynen.Bizde kadını daha genç ve meslek sahibi yapmışlar ama.
Diş ağrım daha da artınca doktora falan gittim bir sürü aksilik çıktı.Oho sen baya geridesin
Ben 3. bölümde sıkılmıştım ama sen erken başlamışsın
Çok karakter var dizide. Bakalım uyarlamada da öyle olacak mı.
Ben 5. bölümü bitirmek üzereyim ama sıkılarak izlemeye devam
Bu adam bana komik geliyorKadriye Kenter tam benziyormuş ama bu kadına.Zuhal Olcay da yakışır.
Bu arada şu çocuğu Boran Kuzum’a benzettim iki bölümde de.Keşke o oynasaydı.
Ekli dosyayı görüntüle 94529
Diş ağrım daha da artınca doktora falan gittim bir sürü aksilik çıktı.Perşembe Alev Alev ilk bölüm yayınlanana kadar bitirmeyi planlıyorum.Birazdan 3’e geçerim.
Evet çok karakter var ve araya zaman girince karıştırıyorum.
Bana da komik geliyor tipinden dolayı herhalde.Bu adam bana komik geliyoro ve kızıl saçlı onun kocası ile gıcık tipler
Uyarlamayı izlemeyi düşünmüyorum ama başlarda kısa sahnelerde bakarım kim kim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?