The Biggest Loser başlamadan yayından kaldırıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Ocak Ayında Star Tv`de ekrana gelmesi beklenen yabancı uyarlamalı program The Biggest Loser Türkiye başlamadan yayından kaldırıldı. Daha önce bir çok yerde başlamadan büyük tepki alan programın neden yayından kaldırıldığı merak konusu.
Daha önce izleyiciden böyle bir tepki geldi: Star Tv`de başlayacak The Biggest Loser Türkiye programına sesleniyorum. Ben 2 çocuk annesi şeker hastası bir kadınım. Oğlumu okuldan almaya giderken diğer küçük çocuklar arkamdan The Biggest Loser diye bağırdı. O anda oğlumla bir-birimize baktık. Oğlum onun çevirisini bilmiyor ama programın neyi amaçladığını gayet iyi biliyor. O andan itibaren zaplarken Star Tv`yi direk atlıyoruz...

Programın kaldırılma nedeni bu olabilir

Öyle bir şeyden dolayı kaldırılmaz :)

Büyük ihtimal başvurular yetersiz gelmiştir ve ilgi oluşturmayacağı düşünülürek kaldırılmıştır. :)

Cncb-e veya e2'de talk showlar izlerken konuk olan kişiler sayesinde merak ettiğim bir programdı.. Türkiye'de nasıl olur diye düşünüyordum tabii.. :) İzleyemeden kalktı be..

Evet, yani amerikan tipi Talk Show üretsinler. 45 Dakikalık, önce Standup, Sidekick ile dialoglar, sonra bir iki konuk. Al sana reyting. :)

Bu arada Bir Sarkisin Sen programi da rafa kaldirilmisti, o da az basvuru sayisindan olabilir.

Öncelikle EVAN arkadaşımızı şiddetle kınıyoruz asılsız haber çıkardığı için...Biggest Loser programı iptal olmamiştır yalan yare internet aracılığı ile STAR TV bünyesini karalama yolunda gittiği için yalan yanlış insanları yönlendirdiği için gerekli araştırmaları yapıp EVAN nickli arkadaşın hakkında gerekli müdaleyi yapacağımızdan emin ola bilirsiniz.
Biggest Loser yarişması ciddi bir yarişmadır...
Eğer yarişma iptal olsaydı emin olunki bunu STARTV bünyesinden duyardınız...Evan gibi asparagaz haberlerden duymazdınız...Çok yakında yayında olacaktır yarişmamiz..