O taraftan baktıgından doğrusunama filmdeki pakistanlı kızlar kuyruk olmuştu kumail in kapısında öyle oğlanda düzgün bir tipte yoktu kum gibi kız kaynıyordu çevresibizde olsa kız tarafı nazlı olur erkek koşturup durur kapı kapı
O taraftan baktıgından doğrusunama filmdeki pakistanlı kızlar kuyruk olmuştu kumail in kapısında öyle oğlanda düzgün bir tipte yoktu kum gibi kız kaynıyordu çevresibizde olsa kız tarafı nazlı olur erkek koşturup durur kapı kapı
yada abd vatandaşı olmak kızlara cazip gelmiştir şunu bir kapaklayalımda sonra yol veririz oğlana diye düşünüyorda olabilirlerO taraftan baktıgından doğrusunAma film diye abartmişlardirYoksa filmde gösterilen gerçek resimdeki haliyle o kadar kız o oğlana kuruk olacak değillerdir
Filmi izledim ama beklentimin altında kaldı. Sanırım başrol adamın gerçek hayat hikayesiydi? Sonda gösterilen resimlerle onu anladım.
Bizim kültüre benziyor pakistanlıların kültürü deİşid göndermeleri 1-2 tamam da habire gönderme yapmaları sıktı.
Sonunda arkadşini "gördün mü" diye sorup ve "gördüm" demesiyle zirve sahneyi yapıp bırakmışlar
7/10
@Çiğdem- habire önümüze koydugun fotolardaki anne baba ve @destereBiz yokuz o fotodaBoşuna onca hikaye yazdık
Filmi izledim ama beklentimin altında kaldı. Sanırım başrol adamın gerçek hayat hikayesiydi? Sonda gösterilen resimlerle onu anladım.
Bizim kültüre benziyor pakistanlıların kültürü deİşid göndermeleri 1-2 tamam da habire gönderme yapmaları sıktı.
Sonunda arkadşini "gördün mü" diye sorup ve "gördüm" demesiyle zirve sahneyi yapıp bırakmışlar
7/10
@Çiğdem- habire önümüze koydugun fotolardaki anne baba ve @destereBiz yokuz o fotodaBoşuna onca hikaye yazdık
7/10
Aaa ben o afişteki kızı dizide olan sarısın kız sanmıştım şu başrol oğlanla takılanbizim kültür biraz daha ileri seviyedeartık bizde görücü usülü evlilik kalmadı gibi varsada tek tük adamlar amerikaya yerleşmiş bilmem kaç senedir oraya parketmiş hala kız seçiyorlar oğullarına bir gram ilerleme yok
puanın normal puan o bahsettiğin yerleri bende sevmedim ama sonlara doğru özellikle duygusal sahneler bayağı ağırlıktaydı birde kız hayata döndü ya mutlu oldum hemde başoğlan kazmasından daha fazla mutlu oldum diyebilirim
şimdi diğer filme geçeceğim orda film seçtik unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?