başları oldukça sıkıcı ortaları çok iyi sona doğru ise harikaydı film
filme komedi dram densede komediyle kesinlikle alakası yok, güzel bir dram filmiydi .. sanırım kumail in meslek icabı yaptığı stand up gösterilerinden dolayı komedi denmişte benimde en sıkıldığım yer o sahnelerdi
dram yönü çok iyiydi sonlara doğru bayağı bir duygulandım bu barbunya kafalı nasıl emilyi kaptıda ben kapamadım diye hayıflandım hatta
zoe kazan emily rolüyle muhteşemdi zaten filme tutunmamın birinci sebeplerinden biriydi o olmasa kumail ve arkadaşlarının berbat iç morartan stand up larına katlanmam imkansızdı
holly hunter beth rolüyle harikaydı , ray romanoda terry karakteriyle düz ama sıradışı bir oyunculuk gerçekleştirmişti emily ve ailesini sevdim diyebilirim
nasıl kumailde iş yoktuysa ailesindende pek iş yoktu? ama finaldeki kumail ile babası azmat arasındaki veda sahnesi yine muhteşemdi diyebilirim ..
görücü usulüyle gelen kızlarda bir başkaydı yani
insanın kafasında soru işareti yaratıyor ? acaba pakistanlı kızların hepsimi güzel yoksa filme özel seçme kızlarmı yerleştirmişler? bu sorunun aslını @D.R SABAHAT a sormak lazım
8 Puan