Poldark'ın başrol oyuncusu Demelza benim twittimi favlamıştı.poldark harikadır ya poldark ı elalemin içinde karalama isyan çıkarizlemeye niyetli olanlarıda köreltme şimditamda @Harunnn60 izlemeye niyetlenmiş sen dinamit koyuyorsun reytingimize
Poldark'ın başrol oyuncusu Demelza benim twittimi favlamıştı.poldark harikadır ya poldark ı elalemin içinde karalama isyan çıkarizlemeye niyetli olanlarıda köreltme şimditamda @Harunnn60 izlemeye niyetlenmiş sen dinamit koyuyorsun reytingimize
fokları kafana atıcam totoşbiten dizileri sayma oz moz şimdiki diziler değil güncel devam eden dizileri diyoruz ne varmış listede
got var twd var
olive ide sayma o da bitmiş dizi ?
hötgaw zaten diziden sayılmaz onu sil ordan
the borgias nedir ya @xemrexxx mi sana böyle foktan diziler öneriyor onuda saymam ,
davinci var
vikings var
polo var
tamam 5 taneymiş izlediğin dizi sayısı
beni favlamasına gerek yokPoldark'ın başrol oyuncusu Demelza benim twittimi favlamıştı.O yüzden kadına bir sempatim oluştu.Bir bakacağız bakalım.
poldark harikadır ya poldark ı elalemin içinde karalama isyan çıkarizlemeye niyetli olanlarıda köreltme şimditamda @Harunnn60 izlemeye niyetlenmiş sen dinamit koyuyorsun reytingimize
noldu senin hötgawdaki basküle laf geldi sanırım kolay kolay buralara uğramıyordunfokları kafana atıcam totoş
the americans için demiyorum zaten poldark a devam etsen yeterliNeyse ben izlemicem. Çok ısrar edersen reytingini düşürürum yek izlersin yine.
noldu senin hötgawdaki basküle laf geldi sanırım kolay kolay buralara uğramıyordunviolonsel teyzene hafifçe dokundurduk
the americans için demiyorum zaten poldark a devam etsen yeterli
noldu senin hötgawdaki basküle laf geldi sanırım kolay kolay buralara uğramıyordunviolonsel teyzene hafifçe dokundurduk
sen herkese dokundurtma derdindesin zaten yokluktan herhaldenoldu senin hötgawdaki basküle laf geldi sanırım kolay kolay buralara uğramıyordunviolonsel teyzene hafifçe dokundurduk
ödül verenler sanki çok sağlam iş yapıyorda? öyle haybeden bol ödül alan sürüyle dizi veya film var çöplükte..... kimse izlememiş sadece ödüllerde ismi geçiyorKadın emmy aldı.Emre'nin de boş dizileri var ama seninkiler daha kötü.
violonsel dizi çekmesin başka türlü iyi kadın yani kişisel bir düşmanlığım yok dizi çekmesin yeterlisen herkese dokundurtma derdindesin zaten yokluktan herhalde
demelza var mesela? kırlarda yürüyor... sadece o görüntü oscar lıkKadın emmy aldı.Emre'nin de boş dizileri var ama seninkiler daha kötü.
Unuttum ben o diziyi.
Poldark kömürcü ve özgürlük savaşının sonrasını hatırlıyorum. Başka bir şey yok.
başladığını haber almıştım ama 3. sezonu yarım kaldığı için bu sezona biraz geç başlayacağım önce 3. sezonu bitirmem lazım
Page dengosu yüzünden sıkıcı olarabilir yarısından sonrası, 4. sezonda da küçük veledin sıkıcı kararlarını izlettirecekler gibi.başladığını haber almıştım ama 3. sezonu yarım kaldığı için bu sezona biraz geç başlayacağım önce 3. sezonu bitirmem lazım
@sürgünüm sanırım yarım bıraktı bir ara başladım demiştide devamı gelmedi
Page dengosu yüzünden sıkıcı olarabilir yarısından sonrası, 4. sezonda da küçük veledin sıkıcı kararlarını izlettirecekler gibi.
4x1'e 7.5 puan biçtim gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?