'Tetikçinin Oğlu'nda Kim Kimdir? | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,874
Reaksiyon puanı
57,069
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FsZrw6eXwAIRUwi


FOX'un O3 Medya ve Same Film imzalı yeni dizisi 'Tetikçinin Oğlu'nda kim kimdir?

Timuçin Esen, Şevket Çoruh, Genco Özak, Sezin Akbaşoğulları, Serhat Kılıç, Bahar Şahin ve Baran Can Eraslan'ın başrolünde yer aldığı dizinin yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın ve Emre Aybek, senaristliğini ise Gökhan Horzum üstleniyor.

Tetikçinin Oğlu, ilk bölümüyle yarın akşam 20.00'de FOX'ta!

Tetikcinin-Oglu-act-image-addb953f-2140-4a5a-89b0-8caf2e088ddf.jpg

Korkmaz (Timuçin Esen)
Geçmişine bağlı, insanları yarı yolda bırakmayan bir adamdır. Onun için hayatta birkaç öncelik vardır. Bunlardan biri de İskender’dir. İskender, Korkmaz’ın kurtarıcısı ve ona hayat veren kişidir. Korkmaz, özel hayatında çok sakin olmasına rağmen konu işine gelince, kişiliği tamamen tersine döner. İşinde acımasız, bir o kadar da soğuk kanlıdır. Zaafları olan bir adamdır. Ama bu zaaflarını kimseye belli etmez. Onun zaaflarını hayatta bilen iki kişi vardır. Biri İskender, diğeri ise Huri. Korkmaz’ın ilk aşkıdır Huri. Bu yüzden Huri ile olan ilişkisinde her zaman aradaki duvarı kaldırarak yaklaşır ona. Aile bağları güçlü değildir, çünkü bir ailesi olmamıştır. Geçmişten beri Bodrum’da İskender’in yanında çalışarak hayatını sürdürmektedir.
Tetikcinin-Oglu-act-image-fdec3541-69d3-42da-a8a5-2577846f85bd.jpg

İskender Karayurt (Şevket Çoruh)
Korkmaz’ın manevi abisi, ailenin en çok sözü dinlenen insanıdır. Tüm planlar ve durumlar onun kontrolündedir. Aile bağları güçlü bir karakterdir. Korkmaz’ın her ne kadar manevi abisi olsa da hedefleri ve çıkarları için bazen onu bile görmezden gelir. Hırslı ve yeri geldiğinde hırsından gözü dönen bir karakterdir. Aile içinde ne kadar merhametli bir “baba” olarak gözükse de, konu iş olunca ve hedeflere gelince merhametinden eser kalmaz. İskender’in en büyük zaafı ailesi ve Korkmaz’dır. Ağır başlı ve soğuk kanlıdır. Bodrum’un en büyük iş adamlarından biridir.
Tetikcinin-Oglu-act-image-a74e7df8-1b42-424b-9609-9e69da014d91.jpg

Metin Şengül (Genco Özak)
Aile bağları güçlü olmayan bir karakterdir. Çünkü onun da tıpkı babası gibi düzenli bir ailesi olmamıştır. Onun için hayatta tek bir gerçek vardır, Sibel. Sibel, Metin’in en büyük zaafıdır. Hemofili hastası olmasına rağmen risk almaktan korkmayan, her türlü belaya girebilen, girdiği bu belalardan da bir o kadar kolay sıyrılabilen biridir. Savaşmadan sıyrılmayı öğrenmiş biridir Metin. Hemofili hastası olması onu durdurmaz. Hastalığını bile kendi lehine çevirmiş bir karakterdir. Bu yüzden olumsuz durumları kendi tarafına çekmeyi çok iyi bilir. Tabii bu durum, Korkmaz’ ın hayatına girmesiyle her zaman için geçerli olmayacaktır.
Tetikcinin-Oglu-act-image-7648e6b0-46d1-4aab-9feb-c3227bce3629.jpg

Huri Malik Karayurt (Sezin Akbaşoğulları)
İskender’in kız kardeşidir. Her ne kadar ailesi ile arası bozuk olsa da gelenek ve göreneklerine saygılı olan bir karakterdir. Manipülasyon yeteneği güçlüdür. Ailesiyle olan ilişkisi ona bu yeteneği vermiştir. İnatçı ve mücadeleci bir kadındır. Kocasının ölümü sonrası başkasıyla evlendirdiği için abisine karşı bir öfkesi vardır. Aynı olay onu oğlundan da uzaklaştırdığı için uzun zaman bu öfkeyi korumuştur. Annesi Beyaz’a karşı saygı ve korkuyla karışık bir bağı var. Korkmaz ve İskender arasında her zaman bir seçim yapmak zorunda kalmıştır.
Tetikcinin-Oglu-act-image-9c9cfbdc-23a3-4907-a0c0-df1d002ef3c9.jpg

Esat Uncular (Serhat Kılıç)
İskender’in engellerinden biridir. Karadenizli bir mafya ailesinin üyesidir. Babası ölünce tahtı devralır. Gizli kapaklı işler yapmakta ustadır. Çok soğukkanlı ve her şeyi hesaplayan bir karakteri var. Bu yüzden de işlerinde açık vermemeye çalışır. Zaaflarını insanlara belli etmez. Çünkü kendisi de insanların zaaflarını kullandığı için, zaafların insanı ne kadar güçsüz kıldığını bilir. Fiziksel olarak güçlü biri olmasa da zekasıyla tüm her şeyin üstesinden gelebileceğini düşünür. Aile bağları kuvvetli bir karakter değildir. Hırsından dolayı tüm aile bireylerini potansiyel tehlike olarak görmektedir.
Tetikcinin-Oglu-act-image-0f5da301-b2af-452f-bb6b-0bc02c4d62f1.jpg

Sibel Kayahan (Bahar Şahin)
Hayat ona zor şartlarda yaşamayı öğretmiş, bir hayat kadını olmuştur. Fakat hayatında olan olumsuzluklardan hep en az zararla kurtulmaya çalışan, güçlü bir karakterdir. Metin’in zaafıdır Sibel, fakat Sibel’in de zaafı Metin’dir aynı zamanda. Metin’e her ne kadar geçmişlerinde yaşadıkları sıkıntılardan dolayı kızgın olsa da ona olan ilgisi çok güçlüdür. Her ne kadar güçlü bir karakter olsa da, geçmiş hayatı yüzünden sevgiye, şefkate ihtiyacı olan birisidir.
Tetikcinin-Oglu-act-image-a1be149c-06f7-4e0d-8c23-a6ff43d46a2d.jpg

Yunus Geçkin (Baran Can Eraslan)
Ailenin gölgede bırakılmış üyesidir Yunus. Her ne kadar kendini göstermeye çalışsa da özellikle İskender tarafından çok hor görülmüştür. O da annesi gibi doğru zamanın gelmesini beklemektedir. Her ne kadar prestijli bir ailede büyüse de Yunus’un yeri sürekli ona hatırlatılmış, bu yüzden de geri planda bırakılmıştır. Aradaki Yiğit engeli kalktığı anda İskender’in imparatorluğunun başına geçmeyi hedefler.
 
  • Harika
Reactions: Angelica

mesmeso

Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,632
Reaksiyon puanı
9,612
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
Kadro ilgi çekici. Bence günü yanlış. Aile ve BBCS varken aynı güne gerek yoktu. Cumartesi günü bu dizi için harika olurdu. Bu sezonu atlatırsa gelecek sezon mutlaka orada denenmeli.
 

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,874
Reaksiyon puanı
57,069
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Dizinin oyuncularından açıklamalar ve yeni kare:

Ftaq2pdWwAEpbS5


Timuçin Esen:
Tetikçinin Oğlu bir baba-oğul hikayesi. Yıllardır aradığı oğlunu tehlikeli bir durumun içinde bulan Korkmaz’ın hem oğlunu korumasını hem de yeniden baba olmayı öğrenme sürecini izleyeceğiz.
Şevket Çoruh:
Sahnedeki oyunlarımda, sinema ve dijital işlerde pek çok farklı karakteri canlandırdım. İsko için ise çok heyecanlıyım. Televizyonda uzun zaman oynadığım karakterden çok uzak bir tip İsko; o bir suçlu. Karakterin kültürel kodları da çok farklı. Bu yüzden seyircinin şaşıracağını ve akıllarda kalacak bir karakter olacağını düşünüyorum.
Genco Özak
Tetikçinin Oğlu hareketli, bol aksiyonlu ve etkili bir hikaye. Çok değerli bir oyuncu kadrosu var. Bodrum’da çalışmak da çok keyifli. İyi bir işle seyircinin karşısına çıkacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum.
Sezin Akbaşoğulları
Dizide İskender’in kardeşi Huri’yi canlandırıyorum. Son derece zeki ve sağduyulu bir karakter. Aile geleneklerine bağlı ama zamanla bu geleneklerin kendi hayatına olan etkileriyle yüzleşecek ve bir intikam savaşına girecek. Bu dizi yalnızca iki dostun değil aile ilişkilerinin de mercek altına alındığı bir dizi. Böyle bir ekiple ve Bodrum’da çalışmak ayrıca çok keyifli.
Serhat Kılıç
İyi yazılmış, zekice düşünülmüş ve tecrübeli bir yazarın kaleminden çıkan bir senaryo daha ilk sayfadan kendini müjdeler. Tetikçinin Oğlu da böyle bir iş. Üstüne bir de işi daha önce zevkle çalıştığımız bir yönetmen çekiyorsa, böyle bir projeye hayır diyen bizden değildir.
Bahar Şahin
Böyle bir projenin içerisinde yer aldığım için çok mutluyum. Çekimlerimiz Bodrum'da devam ediyor. Çok değerli oyuncular ve şahane bir ekip ile birlikteyiz. Setlerimiz çok keyifli geçiyor.
Baran Can Eraslan
Tempo ve aksiyon anlamında diğer işlerime göre oldukça farklı bir projenin içindeyim. Ekip birbiriyle çok uyumlu bir şekilde çalışıyor. Umarım bu uyum işimize de yansır.