Terzi - Tanıtım Fragmanı | Netflix

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,316
Puanı
1,060
1667553646_Terzi_The_Tailor_2.jpg

Netflix'in iddialı dizisi Terzi'nin ilk fragmanı yayınlandı.

Yapımcılığını OGM Pictures'ın, yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği, başrollerinde Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül, Olgun Şimşek ve Salih Bademci'nin yer aldığı yapım, çocuk zekalı babasına bakarken bir yandan da ailesinin terzi dükkanını işleten Peyami ve gelinliğini diktirmek için onun dükkanına gelen Esvet'in hikayesini konu alıyor.

Terzi, yeni yılda Netflix'te!

Son düzenleme:
Salih Bademci ve Olgun Şimşek harika görünüyor. :Z Çağatay'ın ellinci dijital işi olduğu için özellikle bahsetmeye gerek duymuyorum. :A

Terzi, yeteneğini büyükbabasından miras alan genç ve başarılı terzi Peyami'nin hikâyesini anlatıyor. Büyükbabasının ölümünden sonra herkesten sır gibi sakladığı, akli dengesi yerinde olmayan babası Mustafa'nın bakımını üstlenmek zorunda kalan Peyami, en büyük sırrını İstanbul'daki hayatının tam merkezine yerleştirmeye mecbur kalır. İstismar edildiği bir ilişkiden canı pahasına kaçmakta olan Esvet, kendi sırlarıyla Peyami'nin ve Mustafa'nın hayatına girer.
1667553635_Terzi_The_Tailor_1.jpg

1667553646_Terzi_The_Tailor_2.jpg

4 dizi arasında en az merak uyandıran bu oldu benim için. Fragmanı baya karışık.

Salih Bademci'yi tvde de tiyatroda da izledim yok böyle bi oyunculuk...
Benim için Öner Erkan'la ikisi çok ayrı yerdeler mesleki olarak.

Forum İstatistikleri

Konular
176,634
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy