Ters Köşeye Yatıran Tek Final Kara Para Aşk'tan Geldi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
Posta Gazetesi televizyon köşesi yazarı Mesut Yar 'Sezonun en iyi ve en ters köşe sezon finali yapan dizisinin Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrollerin de olduğu Kara Para Aşk dizisinden geldiğini' belirttti.
BquIT7ECIAIBXhe.jpg

O kadar büyük ters köşeye uğradık ki; Mesut Yar'ın dediği gibi, Tayyar daha bir ahlaklı kalacak bu gidişle. :)

Ters Köşe reytinglere de baya yaradı
Çoğu dizi düşerken Kara Para Aşk arttı.

Katili bilmemize rağmen şok olduk.Demek ki Hüseyin'e hiç konduramadıysam.:)
Yanılmayı çok istiyordum valla ama ne yazık ki yanılmadım katil Hüso çıktı :A bilmeyenler için büyük şok oldu gerçekten annemde söylememiştim katili görünce annem şok geçirdi :D

Yazıda en beğendiğim kısımlardan biride 'Açıkcası Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek ekranda birbirine en yakışan ikili' çok doğru bir tespit daha Tuba&Engin uyumu çok güzel çok farklı :)

Diziyi çok beğeniyorum ama süre bakımından neden çok uzun anlam veremiyorum. Yine de sıkmıyor o güzel, her hafta sinema tadında dizi. Kaçırdığım bölümler vardı. Çoğunu izledim. Sezon finali de tek kelimeyle harikaydı. Gelecek sezon en az 7-8 reyting bekliyorum. :)

ters köşe ezeldeki uçurumdaki gibi olur :X böyle bir şey olacağı belliydi zaten finalden önce dedim damat ya da zerrin katil çıkmalı şu anki şüphelilerle iş yürümez diye :)

Bence de sezonun en iyi sezon finaliydi.Çok heyecanlı ve sürprizlerle dolu bir bölümdü. :)

Kısmetse gelecek hafta diziye başlayacağım, merak ettim doğrusu KPA'yı..

Kesinlikle doğru. Son sahnede şok oldum resmen o adamın katil olacağı aklımın ucundan geçmezdi...

Dizinin başından beri melek gibi bir karakter çizdi. :F

Kpa farkı. :Z:Z