BesaleT
Süper Emekli
Vay be Dokuz Eylül'e bak.EN ÇOK TERCİH EDILEN UNIVERSITELER !
Vay be Dokuz Eylül'e bak.EN ÇOK TERCİH EDILEN UNIVERSITELER !
Tınaztepe der susarım.
Korkuttun beni.Vay be Dokuz Eylül'e bak.Bi bilseler neler çektiğimizi.
Evime 5 dk yolu var ama gelip bir çağırmadin.ssKültüre gelen olursa beklerim gençler.
Özellikle İnşaat, hukukta ünlenmiş olup, yurtdışı bağlantıları ciddi şekilde kuvvetli, bekleriz.
Hazırlık kampüsü içinde 5 dakika olabilir ama ya senin meslek diğer kampüsteyse diye çağırmadım .s.s dedim yorulmasın.Evime 5 dk yolu var ama gelip bir çağırmadin.ss
Airport yanındaki ana bina ve hukuk fakültesi 5dkHazırlık kampüsü içinde 5 dakika olabilir ama ya senin meslek diğer kampüsteyse diye çağırmadım .s.s dedim yorulmasın.
Hukuk fakultesi airport'un yanında ki değil yalnız, otelin yanında ki.Airport yanındaki ana bina ve hukuk fakültesi 5dkhazırlık Kampüsünü yeni duydum.ss
Yok biliyorum hukuk fakültesi ayri yerde de yani orada 2 sine yakınım demek istedim.Hukuk fakultesi airport'un yanında ki değil yalnız, otelin yanında ki.2 sene önce hazırlık kampüsünün yanında takılıyorlardı.
Adamlar sabah akşam çalışıyor valla.
2 yıllık mesleki bölümler fakultesindeydim inglizce dersi için. Vardır yani.Yok biliyorum hukuk fakültesi ayri yerde de yani orada 2 sine yakınım demek istedim.
Sey sorucam hazır seni yakalamışken sorayım 2 yıllık sağlık bölümleri varmı kültür de
Bir varmı baksana2 yıllık mesleki bölümler fakultesindeydim inglizce dersi için. Vardır yani.
Sağlık yokmuş, teknik bilimler neyse artık 2 senelik.Bir varmı baksana2 yıllık sağlık bölümleri düşünüyorum da
Korkma bir gün herkes Tınaztepe'li olacak.Korkuttun beni.
Inşallah atanırsınız 😉 bende sınıf öğretmenliği istiyordum bir ara sonra vazgeçtim suan sağlık bölümleri düşünüyorum.Eşit ağırlıkcilar için pdr ve hukuktan sasmayin derim.ben akdenizde sınıf og.btirdim.daha bu haziranda mezun oldum. Kpssde ben başarılı olurum diyorsanız öğretmenlik seçin. Bu arada özel eğitim bölümleri önümüzdeki 4-5yilin en gözde eşit ağırlık bölümleri olacak.ülkemizde yeni gelişen bir sektör. Tutturabiliyorsaniz hemen gidin derim
Derler ki, güneş belirdikten sonra yıldızlara bakıp yön tayin edilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?