- Reaksiyon puanı
- 4,362
- Puanı
- 461
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Ben seneye büyük ihtimal özele giderimBölümleri ve Üniversiteleri yazdım biraz olsun yardımım dokunur umarım size.
@Cenation @Mr.At @cookies @Arslan Bey @Maskeli Fedai
Bu Universiteye gittim Hayran kaldım [emoji7] [emoji7] [emoji7]İstanbul Bilgi Üniversitesi
Bölüm olarak mı dedin?Ben seneye büyük ihtimal özele giderim
Durumunuz varsa iyi yaparsın o olmadı diyelim psikoloji oku derim kesinlikleYani iste özel tıp
Allahıma şükürler olsun ki durumumuz var .Allah babamı başımdan eksik etmez inşallahDurumunuz varsa iyi yaparsın o olmadı diyelim psikoloji oku derim kesinlikle
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinin videosu yokmu ?
Niye bunu sadece dizi oyunculuğu olarak sınırlandırıyorsun ki?Ankara Üniversitesi
@mrt-06 konservatuar okumanın artık bi faydası yok ki bi ajansa git zaten oyuncusun, bi programda veya platformda şarkı söyle şarkıcısın. Bu arada şarkıcılar ve modeller bile oyuncuya soyunmuşken eğitimi almış biri napsın yapımcılar?
Başka ne olur, aç?Niye bunu sadece dizi oyunculuğu olarak sınırlandırıyorsun ki?
Ne yazacam gir Hacettepe Devlet Konservatuvarı ya da Ankara Üniversitesi konservatuar bölümünün sitesine orada okulda neler yapıldığı yazıyor.Başka ne olur, aç?