Temsilcilerimiz Avrupa Kupaları'nın 3. Ön Eleme Turu'nda Ne Yaptı?

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
18,004
Reaksiyon puanı
9,943
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
i2r0c1a.png


Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında karşılaştığı Fransa ekibi Lille ile sahasında normal süresini 1-0 üstünlükle tamamladığı maçın uzatma dakikalarında yediği gol sonucunda 1-1 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Temsilcimiz yoluna Avrupa Ligi gruplarında devam edecek.

Trabzonspor, Avrupa Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında Avusturya ekibi Rapid Wien'e deplasmanda 2-0 mağlup olarak Avrupa Ligi'ne veda etti. İlk maçı da sahasında 1-0 kaybeden temsilcimiz yoluna Konferans Ligi Play-Off Turu'nda devam edecek. Konferans Ligi Play-Off Turu'nda İsviçre ekibi St. Gallen ile karşı karşıya gelecek.

Başakşehir, Konferans Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında evinde karşılaştığı Gürcistan ekibi Iberia'yı sahasında 2-0 mağlup ederek tur atladı. Eşleşmenin ilk maçını da deplasmanda 1-0 kazanan temsilcimiz rakibini eleyerek adını Konferans Ligi Play-Off Turu'na yazdırdı. Konferans Ligi Play-Off Turu'nda İrlanda ekibi St. Patrick's ile karşı karşıya gelecek.

Ayrıca TFF bugün yaptığı açıklamada Avrupa Kupaları'nda Play-Off Turu maçına çıkacak olan Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir'in 3. hafta maçlarının ertelendiğini açıkladı. Beşiktaş zaten 3. haftayı bay geçecekti.