Forumumuzun eski üyelerinden @XanTier yıllar sonra yeniden aktifliğine döndü ve döndüğü gibi ayın en favori üyesi seçildi. 12 oy alarak finali tamamladı, kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
@XanTier 12
@S.G.A.T. 8
@Forumdash 1
Anca verip aldım hemen bende diye etiketlemişsin.
Yok Atacan'ım olmamış geri ver.Anca verip aldım hemen bende diye etiketlemişsin.![]()
Gelecek ay geri almak için uğraş o zaman.Yok Atacan'ım olmamış geri ver.O kadar alışmıştım ya.
![]()
Bana 4 kere teşekkür etmen gerekiyor lan.Teşekkür ediyorum oy veren herkese. Anti-hümanist ve biraz da kapitalist olduğum için oy vermeyenlere teşekkür etmiyorum.
İlk kez bu unvanı kazandım 5 yıllık üye olmama rağmen. Ve ilk kez nickimin altında iki etiket oluyor![]()
İlk teşekkürü etmem, zaten benim olanı aldım. Hiçbir zaman senin olmamıştı.Bana 4 kere teşekkür etmen gerekiyor lan.Etiketimi aldın, e 2 kez de oyumu aldın etti 3. Bir kere de yukarıda tebrik ettim 4.
![]()
o zaman senin de değil.İlk teşekkürü etmem, zaten benim olanı aldım. Hiçbir zaman senin olmamıştı.
Etiket için neden teşekkür edeyim?
Diğer ikisi için teşekkür ediyorum ve teşekkür ediyorum![]()
Ağustos ayı sonunda görüşücez.o zaman senin de değil.![]()
Ben hak ettiğini verdim bak sanaTebrik ederim @XanTier . Hak ettiğini düşünmesem de sonuca saygımız var![]()
Zirvedeyim canım görmüyorumBen hak ettiğini verdim bak sana![]()
Neyin zirvesi? 2017'de üye olmuşsun, hepi topu 186 mesajın var. Bu hava kime?Zirvedeyim canım görmüyorum![]()