Hazem
Favori Üye
3 kişiye oy kullanabilme hakkın vardı onu atladın galiba.Oyumu kullandım, aklımda 1-2 isim daha vardı aslında hatta bir kişinin hakkettiğinin çok çok altında aldığını düşünüyorum veya etrafta takılmadığı için oy alamamış muhtemelen, gelecek ay bir daha önüme çıkarsa oyumu ondan yana kullanırım.![]()
Atlamadım.3 kişiye oy kullanabilme hakkın vardı onu atladın galiba.![]()
Anladım. Senin gözünde bir tek @denizz19 hak ediyor yani kazanmayı.Atlamadım.
Senelerdir aynı değişse anlardım zaten, 2. kutucağa tıklatmazdı.![]()
Ben oylarımı çoktan kullandım öyle beklemem ben darksaal'dan etiketi aldığım an kullanırım.@Bully sen kime vereceksin?![]()
Aynen ben de.Ben oylarımı çoktan kullandım öyle beklemem ben darksaal'dan etiketi aldığım an kullanırım.
Deniz, sürgünüm ve sokak sanati.![]()
Bu oylamada yer alsan oylarından biri farklı olur muydu acaba?Aynen ben de.![]()
Bana özel teşekkür yok muBana oy veren destekleyen arkadaşlara teşekkürler.![]()
Dediğinden bir şey anlamdım.Bu oylamada yer alsan oylarından biri farklı olur muydu acaba?![]()
Niye sana özel teşekkür sunuyorum. Sanki sadece bana oy kullanmış.Bu oylamada yer alsan oylarından biri farklı olur muydu acaba?
Bana özel teşekkür yok mu![]()
Sen gönderme anlamayacan 😱 Komikmiş.Dediğinden bir şey anlamdım.(
)
Finalde sadece sana oy kullanacam belkiNiye sana özel teşekkür sunuyorum. Sanki sadece bana oy kullanmış.![]()
Sen gönderme anlamayacan 😱 Komikmiş.
Finalde sadece sana oy kullanacam belki![]()