Oylama görünmüyor mu şu an sende?İsim belirtmedim.
Oylarını kullanmayı unutmuşsun bu arada.
@Bully arkadaşım ben kullanıyorum ki nerden çıkartıyorsun.[emoji12]Oylarını kullanmayı unutmuşsun bu arada.
Oylama şu an gizli olmadığı için anladım.@Bully arkadaşım ben kullanıyorum ki nerden çıkartıyorsun.[emoji12]
@denizz19 da gerçekten iyi çalışıyor diğerkinde ona vereceğim, haksızlık olmasın biliyorsun ki sen bu konuda fevkaladesin.[emoji51]Oyum genelli sana olacaktır.Oylama şu an gizli olmadığı için anladım.Bana, sokak sanati ve sürgünüm'e oy kullanmamışsın gibi görünüyor o yüzden dedim.
Oylama görünüyor şu an abi en yakın rakibine 5 puan fark atmışsın rahat ol.@Bully benden öndemi ona göre ona oy atmayacağım, söylerseniz sevinirim.
Teşekkür ederim çok naziksin eksik olma.@denizz19 da gerçekten iyi çalışıyor diğerkinde ona vereceğim, haksızlık olmasın biliyorsun ki sen bu konuda fevkaladesin.[emoji51]Oyum genelli sana olacaktır.
Yine yanlış oy kullandim sadece sana verdim. @Arslan Bey ve @hayret bi şey'e da oy kullanacaktım.Oylama görünüyor şu an abi en yakın rakibine 5 puan fark atmışsın rahat ol.
Ben eski günlerimden çok uzağım.
Canın sağolsun. Benim için oylama o kadar da önemli değil.
Niye beceremiyorum ben oy kullanmayı. @Bully'i işaretledikten sonra onaylamışım. Normalde her seferinde sana oy veriyorum biliyorsun. Kendime zaten oy kullanmıyorum.Canın sağolsun. Benim için oylama o kadar da önemli değil.
Canın saolsun abi ama üzüldüm şimdi kullanamadığın arkadaşlar için.Niye beceremiyorum ben oy kullanmayı. @Bully'i işaretledikten sonra onaylamışım. Normalde her seferinde sana oy veriyorum biliyorsun. Kendime zaten oy kullanmıyorum.
Ben de kendime oy kullanmam. Hiç kendime oy kullanmamışımdır. Oy peşinde de hiç koşmadım. Seven, hakettiğimi düşünen, oy kullanıyor zaten.Niye beceremiyorum ben oy kullanmayı. @Bully'i işaretledikten sonra onaylamışım. Normalde her seferinde sana oy veriyorum biliyorsun. Kendime zaten oy kullanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?