Ben de tekrarını izlerken görmüştüm. Normalde bu tarz insanları sevmem ama Kadir o kadar sempatik ki kendini sevdiriyor hemen.
Onu lafın gelişi yazdım aslında. Aklımda feminenliği çok abartan Murat Övüç gibileri vardı ama bu adam öyle biri de olmadığı için saçma durduğunu şimdi fark ettim. Düzelttim.Ne tarzı varmış çocuğun.
Onu lafın gelişi yazdım aslında. Aklımda feminenliği çok abartan Murat Övüç gibileri vardı ama bu adam öyle biri de olmadığı için saçma durduğunu şimdi fark ettim. Düzelttim.
Ben de tekrarını izlerken görmüştüm. Zaten seviyordum şimdi daha da takdir ettim.
Bu adamda Buğra ile benim karışımımı görüyorum.Ne tarzı varmış çocuğun.
Evet çok gıcık oluyorum o adama ya..
Zaten o yüzden iyice nefret ettim
Yakışmadı... @xBUGRAx @AseratMerhabalar bu yapılan Program tamamiyle duzmece önceden ekip belirlemiş oldukları temiz evi kendileri kirletiyorlar sonrada temizliyorlar uydurmaca bir Program ben kendim emlakçı yim benden eşyalı olarak 25 günlüğüne kiralanan bir evi bu programda görünce şok oldum ben evi 2 bayan temizlikci ye tertemiz pril pırıl yaptırdım ve teslim ettim temizlik benim işim adlı Program evin içine etmiş güya sonrada temizlemis ler muhtemelen tahminime göre bu işleri kas ajanslarından gelen kişilere yaptiriyorlar diye düşünüyorum böyle bir FOX tv gibi bir kanala böyle duzmece bir programa nasıl izin veriyor doğrusu anlamış degilm bizim yüce Türk milletide inanarak izliyorlar yazık wallahi çok yazık bu 7.bölümde yayınlanan programın evin eski yani Program çekiminden bir kaç gün önce ki görüntüleri elimde mevcut ispatlaya bilirim