Televizyonun En İyileri Belli Oldu

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
4iSdhBudElbMyGu7IfkIFbkd.jpg

Bu yıl 4. kez düzenlenen *** En İyiler anketi sonuçlandı.31 mart tarihinde başlayan yoğun katılımın gerçekleştiği ankette kıran kırana bir çekişme yaşandı ve kazananlar belli oldu.
***'un seçtiği Yılın En İyileri

2013 Yılın En İyi Dizisi

20 Dakika (Ay Yapım)

2013 Yılın En İyi Kadın Oyuncusu

Tuba Büyüküstün (20 Dakika)

2013 Yılın En İyi Erkek Oyuncusu

Kıvanç Tatlıtuğ (Kuzey Güney)

2013 Yılın En İyi Yardımcı Kadın Oyuncusu

Zerrin Tekindor (Kuzey Güney)

2013 Yılın En İyi Yardımcı Erkek Oyuncusu

Muhammet Uzuner (Öyle Bir Geçer Zaman Ki)

Ödül kazanan oyuncular ve dizi yetkililerine kazandıkları plaketler önümüzdeki günlerde teslim edilecek.Ve plaket tesliminden resimler *** sitesinden paylaşılacaktır

fanalrın tercihlerini biliyorduk zaten :)
tv dizisi anketi olduğundan songül öden ya da tubadan başkasının kazanma şansı yoktu zaten :) o kategoriyi kaldırıp bir sene songül e bir sene tubaya verebilirler ödülü :)
şimdi 'birleri'gelir bunu da yandaş medyaya bağlar :F

2013 Yılın En İyi Yardımcı Erkek Oyuncusu

Muhammet Uzuner (Öyle Bir Geçer Zaman Ki)

Büyük tebrikler! Cidden benim gözüm de dev bir isim:)

Tüm ödüller dogru yerlere gitmis. Muhammet Uzuner oynadigi rolü cok gercekci yansitiyor bencede. Tuba zaten süper. En iyi dizi 20 Dakika mi derseniz tercih meselesi :)

Pek kaale alınması gereken bir anket değil, fanlar anketi resmen :)

Tuba kazanınca fan anketi diğer oyuncular kazanınca doğru seçimler değiştirin artık bu mantığınızı :)
Ödüller çok doğru isimlere gitmiş :)

Tuba kazanınca fan anketi diğer oyuncular kazanınca doğru seçimler değiştirin artık bu mantığınızı :)
Ödüller çok doğru isimlere gitmiş :)

Ne alaka? Tuba Büyüküstün'e bir şey mi denildi şimdi burada? Tuba'nın bunca yılki elde ettiği başarıyı kimse inkar edemez, fakat bu tür anketleri ben doğru bulmuyorum. Bu Beren Saat'in kazandığı, Özlem Conker'in kazandığı veya herhangi başka birisinin kazandığı anketler de dahil.

Fanlar anketi olunca birsey bulunur, Gazeteler veya jüri anketi oldu mu yandas. Birakin bunlari ya :)

hahayt ne güldüm jüriler gazeteler yandaşmış en azından direkt yandaş olunduğu bilinen fanalra bırakılmıyor ödülün kaderi ayrıca halktan kopuk dizler sırf 15-25 yaş arası izleyicisi var diye ödül alıyorlar orası ayrı bir komedi :)

hahayt ne güldüm jüriler gazeteler yandaşmış en azından direkt yandaş olunduğu bilinen fanalra bırakılmıyor ödülün kaderi ayrıca halktan kopuk dizler sırf 15-25 yaş arası izleyicisi var diye ödül alıyorlar orası ayrı bir komedi :)

Kesinlikle.. Hepsi 1 derece olabilir belki ama 20 dakikanın ödül alması cidden çok şaşırtıcı.

Ne alaka? Tuba Büyüküstün'e bir şey mi denildi şimdi burada? Tuba'nın bunca yılki elde ettiği başarıyı kimse inkar edemez, fakat bu tür anketleri ben doğru bulmuyorum. Bu Beren Saat'in kazandığı, Özlem Conker'in kazandığı veya herhangi başka birisinin kazandığı anketler de dahil.

Ben sana yazmadım o yorumumu neden üstüne alındın sen bu ödülleri doğru bulmayabilirsin ama bence asıl dikkate alınması gereken ödüller bunlar fanlar tarafından sadece sevgiyle verilen ödüller başka hiçbir çıkar yok diğer büyük ödüllerde işler çok farklı kim hangi yapımcıya kanala yakınsa takdir haklarını o kişiden yana kullanıyor ülkemizde böyle bir ayrımcılık varken fan ödülleri jürili ödüllerden çok daha değerli benim gözümde :)

Ben sana yazmadım o yorumumu neden üstüne alındın sen bu ödülleri doğru bulmayabilirsin ama bence asıl dikkate alınması gereken ödüller bunlar fanlar tarafından sadece sevgiyle verilen ödüller başka hiçbir çıkar yok diğer büyük ödüllerde işler çok farklı kim hangi yapımcıya kanala yakınsa takdir haklarını o kişiden yana kullanıyor ülkemizde böyle bir ayrımcılık varken fan ödülleri jürili ödüllerden çok daha değerli benim gözümde :)

Tamam öyle söyleyince bana söyledin zaten. Ben Tuba'yı da çok severim, 20 Dakika dizisinde gayet başarılı bir performans sergiliyor. Gönülçelen'den sonra kendisini çok iyi geliştirdi. Şahsen Altın Kelebek'te ödül almasını da isterim fakat her ankette işte fanlar çok yükleniyor ve belirli bir kişiye oy veriyorlar bunu demek istedim sadece :)

gene güldürdü :F:F fanalrın verdiği ödülde şaibeden bol ne var *** da sürekli songül öden yüksek alır tuba da
dizifiklm.com da medyapım öndedir hep nedense :Fbunu gibiçok fan anketi var rusyada yayınlanmayan Türk dizisi Rusyadaki ankette birinci gidier :F

Tamam öyle söyleyince bana söyledin zaten. Ben Tuba'yı da çok severim, 20 Dakika dizisinde gayet başarılı bir performans sergiliyor. Gönülçelen'den sonra kendisini çok iyi geliştirdi. Şahsen Altın Kelebek'te ödül almasını da isterim fakat her ankette işte fanlar çok yükleniyor ve belirli bir kişiye oy veriyorlar bunu demek istedim sadece :)

Altın Kelebek'de fanlar tarafından verilen bir ödül ama ne hikmetse Tuba fanlarının gücü bir tek o ankete işlemiyor???

Altın kelebeği alacak kadar oyunculuk yeteneği yok tuba'da :)

Neredeyse tüm ödülleri Ay Yapım almış. Ok tarafsız bir ödül (!) dağılımı olmuş. :U

altın kelebek en prestijli ödüldür yılalrdır öylle bir face sayfasının oylamayı yükseltmesine izin verilmez :)