bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,323
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Harikamı çalışmadığına değil, LG olmasıma attım, yanlış anlaşılmasın2012 model LG Smart TV'de denedim çalışmadı maalesef.
Televizyon iyi ve herhangi bir sorun yaşatmadı ama yazılım olarak benim modele çok ayıp ettiler. Benim modelden 1-2 sene sonra WebOS çıktı bütün her şey onlara çıkıyor benim model akılsız akıllı olarak kaldı.Harikamı çalışmadığına değil, LG olmasıma attım, yanlış anlaşılmasın
Bu aralar Smart TV almayı düşünüyorum. Tercihim LG olacak. Henüz detaylı araştırmayı yapmadım. Neye dikkat etmem gerekir? ilkkez Smart TV alacağım. Bizim internetler problem değil, Fiber internet uygulaması dairemizde mevcut ve benim modemde oldukça iyi. Dışarda evin onünde de bağlanabiliyorum internete ☺Televizyon iyi ve herhangi bir sorun yaşatmadı ama yazılım olarak benim modele çok ayıp ettiler. Benim modelden 1-2 sene sonra WebOS çıktı bütün her şey onlara çıkıyor benim model akılsız akıllı olarak kaldı.
Bu aralar Smart TV almayı düşünüyorum. Tercihim LG olacak. Henüz detaylı araştırmayı yapmadım. Neye dikkat etmem gerekir? ilkkez Smart TV alacağım. Bizim internetler problem değil, Fiber internet uygulaması dairemizde mevcut ve benim modemde oldukça iyi. Dışarda evin onünde de bağlanabiliyorum internete ☺
sonra detaylı okurumda Kumandaya takıldımLG TV'de mükemmel bir marka. Tr'dekiler kafayı diğer markaya takmışlar ama ben Tr'de özellikle LG almıştım buradakinden memnundum diye. Ozamanlar sizin orda çok yaygın değildi😊
Yok bizde fazla yaygın bir marka. Philips'te var ama onun Tv'leri LG gibi kaliteli değil. Elektronikte çalısan bir tanıdığim Philips'in normal kalitede TV alıp ismini yapıştırdığını söylemişti. Yani biz isme para vermekteyiz. Evimde 2 Tv vardı, LG (LCD) tam 10 senedir kullaniyorum hâlâ iyi, Philips aldık 3 senede bozuldu. Şimdi tek LG var ve yeni smart TV alacağim. LG düşünmekteyim yine
Harikamı çalışmadığına değil, LG olmasıma attım, yanlış anlaşılmasın
Dünden beri LG reklami yapıp durdum zatenSmart TV alacaksanız LG alın Dosi hanım, işletim sistemi diğerlerine göre çok daha iyi bence.
LG'nin yeni işletim sistemi baya iyiymiş mantıklı bir seçim olur. Spesifik olarak neye dikkat etmek gerekir bilmiyorum şu an son modelleri araştırmadım yıllardır.Bu aralar Smart TV almayı düşünüyorum. Tercihim LG olacak. Henüz detaylı araştırmayı yapmadım. Neye dikkat etmem gerekir? ilkkez Smart TV alacağım. Bizim internetler problem değil, Fiber internet uygulaması dairemizde mevcut ve benim modemde oldukça iyi. Dışarda evin onünde de bağlanabiliyorum internete ☺
Dünden beri LG reklami yapıp durdum zaten10 senedir kullandığım marka, hatta TR'de ki evime bile aldım LG.
Marka işi tamam ama özellik olarak neye dikkat etmeliyim onu sordum
Cep telefonu şuan acil olmaya başladı.Orada da feci kararsızımSmart TV olduğu için işletim sistemine, paneline, çerçevesinin inceliğine kalınlığına, çözünürlüğüne (8K alıp keyfine bakıyorsun.), HDR var mı yok mu, işte ses teknolojisi nasıl... Böyle uzar gider.Model model bayadır ben de araştırmadım ama YouTube'da inceleme dolu her model için, onlara bakın Dosi hanım.Bulamazsanız haber verin malum mekandan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?