Telegol'ün Yeni Kanalı Belli Oldu!

Serhat Ulueren, Telegol programının yayından kaldırılmasından sonra, basında çıkan 'ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak' haberlerini yalanladı.
Ulueren, 'Böyle bir görüşmemiz olmadı, yapılan haberlerin aslı yoktur' dedi

haber yalan çıktı maalesef

bu programı hiç izlemdim ama büyük kanalda olması sevindirdi umarım iyi oranlar alır :)

Telegol neden beğenilmiyor anlamış değilim. Yıllardır futbol programı denince aklıma Televole ile aklıma gelen başka bir program ismi yok. Büyük kanallarda yayınlanma fikri ne kadar doğru bilmiyorum ama hayırlı olsun. :)

Telegol neden beğenilmiyor anlamış değilim. Yıllardır futbol programı denince aklıma Televole ile aklıma gelen başka bir program ismi yok. Büyük kanallarda yayınlanma fikri ne kadar doğru bilmiyorum ama hayırlı olsun. :)
Futbol ile alakası yok çünkü. Seviyesiz ve şov amaçlı bir program. NTV, TRT gibi kanalların kapısından geçemezler. :):)

Futbol ile alakası yok çünkü. Seviyesiz ve şov amaçlı bir program. NTV, TRT gibi kanalların kapısından geçemezler. :):)
Her program siyaset meydanı gibi olacaksa daha kötü olur bence. Ciddi olunan programlar kadar böyle programlarında olması gerekir. :)

KanalTürk'e veya Beyaz Tv'ye gideceklerini düşünüyordum ancak Atv'ye gelmiş vay be İnşallah iyi oranlar alır ama ben pek sanmıyorum yani Show Tv'nin Okanı gibi olabilir :) Gününe Pazar pt-2 demişsiniz ama ben o gün olacağını snamıyorum :) Tatar Ramazan var :)

başbakan en son aziz yıldırımın'ın banka kuracağız AVM açacağız açıklamalarından büyük rahatsızlık duydu.
telegolün ATV'ye gelmesi normal.hıncal uluç yıllardır küfür ediyor aziz yıldırıma!
erman Toroğlu Ahmet çakar ve Rıdvan Dilmen'de olmasına rağmen hürriyet'ten ayrılıp Sabah'a geldi.