Telegol'ün Yeni Kanalı Belli Oldu!

ABAY_06

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
18,143
Puanı
1,060
Serhat Ulueren'in sununuyla Kaya Çilingiroğlu, Erman Toroğlu, Ziya Şengül ve Gökmen Özdenak'ın yorumuyla katıldığı Telegol programı Tv8'i Acun Ilıcalı'nın almasıyla yayında kaldırılmıştı.Telegol'ün yeni kanalı merakla bekleniyorudu programın yeni kanalı Atv oldu.
telegol-2.jpg

atvye yakişmadi, tam kalitesi artmişken olmadi, ister iyi reyting alsin ,ben TNS kalitesizlik getirir dedim ama burda TNSin suçu yok.

@sürgünüm demişti yine çıktı dediği helal olsun. :) ATV'de kaçırmadan izlerim büyük ihtimal. Çok doğru bir hamle yaptı ATV. İyi reytingler alacaktır. :)

çok isabetli kendi içinde tutarlı bir karar olmuş a haber zaten sabahtan akşama kadar aziz yıldırım ve fenerbahçe aleyhinde yayın yapıyordu

Hiç beklemiyordum böyle bir şey. Yıllar sonra tekrar büyük kanala döndü Telegol. Bence başarılı olabilir fakat küçük kanallardaki gibi rahat ortamı bulabilirler mi bilemiyorum. :)

Hiç beklemiyordum böyle bir şey. Yıllar sonra tekrar büyük kanala döndü Telegol. Bence başarılı olabilir fakat küçük kanallardaki gibi rahat ortamı bulabilirler mi bilemiyorum. :)
KONU FENERBAHÇE KANAL DA DAMAT FERİT PAŞANIN KANALI OLUNCA RAHAT RAHAT SÖVERLER FENERBAHÇEYE KİMSENİN GIKI ÇIKMAZ

Atv iyi yaptı diyebiliriz.Futbolun reyting yaptığı bir ülke ve bir sistemdeyiz.Başarılı olacak bence.Özellikle Pazar günleri.:D