TELE1'in Yayın Akışı Değişti!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,307
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

TELE1'in yayın akışı değişti!

Ekim ayından beri kayyum yönetiminde yayınlarını devam ettiren kanal, X hesabından yaptığı paylaşım ile yeni yılda gezi programları ve zamana meydan okuyan dizileri izleyici ile buluşturacağını belirtti.

Öte yandan bu haftadan itibaren Yağmur Zamanı (pazartesi - perşembe), Yılanların Öcü (salı - cuma) ve Asla Vazgeçemem (çarşamba - cumartesi) dizilerinin tekrarı prime time kuşağında ekrana gelecek.
https://twitter.com/x/status/1997647253297660228

Show Max veriyordu bunları zaten

İnsan bir Feriha, Doktorlar, Hayat Bilgisi, Pis Yedili vs. koyar.

Reactions: 12.Adam
Show Max veriyordu bunları zaten

İnsan bir Feriha, Doktorlar, Hayat Bilgisi, Pis Yedili vs. koyar.
Konudaki dizilere ek olarak Cennet Mahallesi tekrarlarını yayınlayacak deniliyor ama net bir şey bulamadım, kanalın canlı yayını da yok.

Konudaki dizilere ek olarak Cennet Mahallesi tekrarlarını yayınlayacak deniliyor ama net bir şey bulamadım, kanalın canlı yayını da yok.
Cennet Mahallesi olacaksa iyi, Show Max'de 2-3 senedir yayınlanmıyor, özledik

Vasat, izlenmez.

Haber-gündem içerikli yayınlar gerçekleşirken haksız yere kayyum atanması ve kimliğinden çıkarılıp ucube bir formata sokularak bir anda dizi tekrarları vermeye başlaması normal bir olaymış gibi davranacağız galiba. Hani siyasete girmemek için detaylı konuşmuyorum ama bunun konusunun açılması bile ayıptır.

Kanalda çalışan çoğunluğa (kamera arkası ) asgari ücret verip üstünü elden vererek vergi kaçıran, üstüne emekçi hakkı yiten bir yerin yayın akışı çok da önemli değil ; zaten ülkedeki kutuplaşmadan dolayı çok da bişi değiştirmez yayınları

Medya sektörünün her yerinde binbir türlü rezillik yaşanırken muhalif kitle için yayın yapan nadir kanallardan birinin haksızlık yaşamasına alkış tutacak değilim o konudaki eksikliğinin adil şartlarda kendi içinde değerlendirilmesi gerekir.

Reactions: 12.Adam