TELE1'in Yayın Akışı Değişti!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,311
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
tele1in-youtube-kanali-yeniden-erisime-acildi-arsivdeki-videolar-silinmemis.jpeg

TELE1'in yayın akışı değişti!

Ekim ayından beri kayyum yönetiminde yayınlarını devam ettiren kanal, X hesabından yaptığı paylaşım ile yeni yılda gezi programları ve zamana meydan okuyan dizileri izleyici ile buluşturacağını belirtti.

Öte yandan bu haftadan itibaren Yağmur Zamanı (pazartesi - perşembe), Yılanların Öcü (salı - cuma) ve Asla Vazgeçemem (çarşamba - cumartesi) dizilerinin tekrarı prime time kuşağında ekrana gelecek.

Haber-gündem içerikli yayınlar gerçekleşirken haksız yere kayyum atanması ve kimliğinden çıkarılıp ucube bir formata sokularak bir anda dizi tekrarları vermeye başlaması normal bir olaymış gibi davranacağız galiba. Hani siyasete girmemek için detaylı konuşmuyorum ama bunun konusunun açılması bile ayıptır. :):):)

Haber-gündem içerikli yayınlar gerçekleşirken haksız yere kayyum atanması ve kimliğinden çıkarılıp ucube bir formata sokularak bir anda dizi tekrarları vermeye başlaması normal bir olaymış gibi davranacağız galiba. Hani siyasete girmemek için detaylı konuşmuyorum ama bunun konusunun açılması bile ayıptır. :):):)
Kanalda çalışan çoğunluğa (kamera arkası ) asgari ücret verip üstünü elden vererek vergi kaçıran, üstüne emekçi hakkı yiten bir yerin yayın akışı çok da önemli değil ; zaten ülkedeki kutuplaşmadan dolayı çok da bişi değiştirmez yayınları :)

Kanalda çalışan çoğunluğa (kamera arkası ) asgari ücret verip üstünü elden vererek vergi kaçıran, üstüne emekçi hakkı yiten bir yerin yayın akışı çok da önemli değil ; zaten ülkedeki kutuplaşmadan dolayı çok da bişi değiştirmez yayınları :)
Medya sektörünün her yerinde binbir türlü rezillik yaşanırken muhalif kitle için yayın yapan nadir kanallardan birinin haksızlık yaşamasına alkış tutacak değilim o konudaki eksikliğinin adil şartlarda kendi içinde değerlendirilmesi gerekir.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam