Tehlikeli Oyunlar - 1.Bölüm

@GunesinOglu ibs de mi ayy reklamdan sonrasini kacirdim netten bakacaktim simdi kim elendi

@GunesinOglu senaryo harika olmuş sen bu işi güzel götürüyorsun anlatım sade ve anlaşılır akıcı bir konu herşey yerli yerinde

tam benlik bir senaryo hem hava soğuk ? fırtınalı tipili soğuk havalar bana göre yarışı önde bitireceğim garanti

soğuk havalarda insan ısınmak için bir yer arar ? o yüzden @Çiğdem- e yakın olmam şart
da @xemrexxx dibimizden ayrılmıyor onu bir şekilde taşla maşla halledeceğiz artık zaten ilk hamleyide yapmışım kırık kafayla fazla yaşamaz

@vadikızı nı kınıyoruz burda! yere düşmüş olan rakibin bırak orda kalsın niye kaldırıyorsunuzki ?

@denizz19 bildiğim kadarıyla hile sevmezdi yalnız bu senaryoda çok üçkağıtçı gördüm kendisini
bayrak değiştirmekde neyin nesi o bayraklar yüzünden yolumu şaşırırsam sıla 1 puandan fazla oy almaz benden söylemesi
@Bully i dürüstlüğünden dolayı tebrik ettim yalın a sırf bu hareketten dolayı bir puan fazladan çalışır

@pompy gibi değerli bri arkadaşımızı daha yolun başındayken senaryodan çıkarmak hiç olmamış @GunesinOglu
şimdi sibiryanın soğuk kış gecelerinde bizi senaryolarıyla ısıtacak başka bir zat-ı muhterem bulmamız imkansız
tez vakit pompy i tekrar bayrak yarışına sokman dileğiyle

@Harunnn60 vadikızının yancısı şeklinde duruyor birde @xemrexxx yi kaldırmak gibi bir büyük hatası dışında çok renksiz bir giriş yapmış senaryoya
harun zorlu bir rakip olacaktır bence ilerleyen haftalarda twd nin carol u gibi bir türlü kurtulamayacağız ondan sanırım ?
@OzaN a sunuculuk görevi vermeseydin keşke onuda yarışmaya soksaydın @GunesinOglu ? bakalım sibirya soğuğunda adminlik geçer akçemiymiş
onu orda kurtlara yem ederdik dönüştede adminliğe adaylığımı koyardım

@sokak sanati neden bu senaryoda yok ? oysa sokaktan gelmedir arkadaşımız sert koşullara alışkındır onuda bir yerlerden pırtlat
)

@sürgünüm de oralara zamanında sürgün edilmiş bir mahkum olsun veya oranın yerlilerinden biri olsun arada bir dizi izlerdik buzullara karşı
)

Çok teşekkürler

@sokak sanati var ya.Sonradan ekledim biraz geç kalmıştım.Ozan da baya ar senaryoda sonra neler neler olacak

Çiğdem-vadikızı ilişkisine ne dersin Çiğkızı

Normal bir başlangıç olmuş ama devamında iyi işler çıkabilir bekliyoruz.