Nedense çok beğendim, fragmanlar kötüydü yaYarım saat izlemiştim ve hoşuma gitti.
2 haftalık izinim başladı. İlk bölümü tamamlarım
Nedense çok beğendim, fragmanlar kötüydü yaYarım saat izlemiştim ve hoşuma gitti.
2 haftalık izinim başladı. İlk bölümü tamamlarım
Daha çok beklersin.
Sen yine kaçırıyorsun bildirimleri ama Tuğba Yurt konusuna git. Deniz'i gör ordaNedense çok beğendim, fragmanlar kötüydü ya
Hadi ya, gerçekten miDaha çok beklersin.
Kanal D satıldı artık, benlik bir şeyi kalmadı .ss
Belki öreriz, fanlık kalmadı bende.Hadi ya, gerçekten mi
Demirlerle örmeye geliyordunuz noldu
Napayım çok bildiri geliyor bana 🙄Sen yine kaçırıyorsun bildirimleri ama Tuğba Yurt konusuna git. Deniz'i gör orda
Nedense sevineceğime üzüldüm.Belki öreriz, fanlık kalmadı bende.D fanı da olsam hiç D dizisi izlemiyorum, bu bir gerçekti her zaman .ss
Bakma sen bana, yakında aşkıyla tutuşurum yine.Nedense sevineceğime üzüldüm.
Bu kadar mıydı yani?
Yakında Kanal D vesilesiyle şeriatçı olursan şaşırmam bakBakma sen bana, yakında aşkıyla tutuşurum yine.
Ben izlicektim de fırsatım olmadı ve seçkin etkeni var
Kesinlikle izlemelisin, beklediğimden daha iyiydi yani.Ben izlicektim de fırsatım olmadı ve seçkin etkeni varAdama ısınamıyorum
Söz vermim ama tvden denk geldiğimde bakarım Gonca içinKesinlikle izlemelisin, beklediğimden daha iyiydi yani.Seçkin de rolünün hakkını verdi baya
Ok .sSöz vermim ama tvden denk geldiğimde bakarım Gonca için
izlemedim ama gonca vuslateri hatrına ilk bölümüne bakarım güzelse devam ederiz tabiki
son cümleyi sevdimSöz vermim ama tvden denk geldiğimde bakarım Gonca için
Kaliteli bir dizi, tabi sen survivorla dizilere rest çekmişsin reyizBir diziyi de izleme be reyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?