bir resmi yok muNasıl begenmezsin yeni öğretmeni Oysa sen ve @xemrexxx içşn koymuşlardı o karakteri
Gereksiz bence tekrar doktorlardan birilerin gelmesi
bir resmi yok muNasıl begenmezsin yeni öğretmeni Oysa sen ve @xemrexxx içşn koymuşlardı o karakteri
Gereksiz bence tekrar doktorlardan birilerin gelmesi
Dizideki adınıda bilmiyorum ki söyleyeyim sen bul ama tam senin koleksiyonluk yani bir evrim geçirmiş görmen görmen gerek dimi @Çiğdem-bir resmi yok mu
5 bölüm kaldı ama izleyecegim6.Sezon 20. Bölüm Final ayy sonunda ben tamamladım darısı senin başına @turkuazz ama tam final gibi değildi devamı olucakmış gibi bitirdiler
scotun gözünü çıkarma sahnesi biraz ürkütücüydü derek vardı peter vardı güzel final oldu ama alec denilen çocuk bi düşmandan bahsetti ve sankı dizi bitti gibi değilde yeni başlıyor gibi bitirdiler devamı olucakmış gibi ilginç
Bende 16 dan başlamıştım devamı olucak gibi ilerde bitti sankı baya açık bıraktılar izleyince görürsün sende5 bölüm kaldı ama izleyecegim
bölümü bitirdim dizinin son sezonu iyiydi alsında bazı durumlar dışında tüm ekibin emeğine sağlık olsunBende 16 dan başlamıştım devamı olucak gibi ilerde bitti sankı baya açık bıraktılar izleyince görürsün sende
Dizi hiç final gibi bitmedi sankı devam olacak gibi bittibölümü bitirdim dizinin son sezonu iyiydi alsında bazı durumlar dışında tüm ekibin emeğine sağlık olsun
dizinin uzantısının çıkacağı söyleniliyor o açıdan da olabilirDizi hiç final gibi bitmedi sankı devam olacak gibi bitti
Başka kadro olursa zor tutar ama bakalım bize yeni Vampir vr Kurt Adam dizileri lazımdizinin uzantısının çıkacağı söyleniliyor o açıdan da olabilir
kadro nasıl olur bakalım ama umarım bu kadro olurBaşka kadro olursa zor tutar ama bakalım bize yeni Vampir vr Kurt Adam dizileri lazım
Banada san ki bunlar devam edecekmiş gibi geldi ama niye final dediler onu anlamadımkadro nasıl olur bakalım ama umarım bu kadro olur
bu konuya dair bir haber bulunuyordu bulursam paylaşayım o konuyuBanada san ki bunlar devam edecekmiş gibi geldi ama niye final dediler onu anlamadım
Son sahnede yeni düşmanı duyurdular hatta final yapacak dizi öylemi olur @Forumdashbu konuya dair bir haber bulunuyordu bulursam paylaşayım o konuyu
dizi son sahnede açık kapı bırakmış ama final olduğu açıklanmış.dizinin farklı bir kadroyla bir daha yayında olacağı açıklanmış dizinin yapımcısı konu akışını birazcıkta farklı yapıp diziyi baştan yayınlamayı planlıyormuş.kadronun içinde teen wolf oyuncularının bir kısmıda olabilirmiş o konuda detaylı açıklama yokSon sahnede yeni düşmanı duyurdular hatta final yapacak dizi öylemi olur @Forumdash
Scott dan sıkıldık o değişsin ama Stiles olucakmış gibi hissediyorum ana başrolede onu koyarlardizi son sahnede açık kapı bırakmış ama final olduğu açıklanmış.dizinin farklı bir kadroyla bir daha yayında olacağı açıklanmış dizinin yapımcısı konu akışını birazcıkta farklı yapıp diziyi baştan yayınlamayı planlıyormuş.kadronun içinde teen wolf oyuncularının bir kısmıda olabilirmiş o konuda detaylı açıklama yok