Zeki Müren dinleyen birisi Tilki Kız dinleyemez cnm ben aşama aşama takip ediyorum Tilki Kız dinledikten sonra bu değişimlerin oldu sende otur bir düşün @Billy Kaneİkisini de dinliyorum ablacım.
Zeki Müren dinleyen birisi Tilki Kız dinleyemez cnm ben aşama aşama takip ediyorum Tilki Kız dinledikten sonra bu değişimlerin oldu sende otur bir düşün @Billy Kaneİkisini de dinliyorum ablacım.
Sen bu hallerdeyken Tilki Kız doğmamıştı bile bee Seninki doğuştan @mrt-06Aa o kızı dinledikten sonra bende bu hale geldim sebebi bu o zaman kesinlikle. 😱
Biz ciddiyiz neden anlamak istemiyorsunuz. @YiğittFOX'cuların sonu, hepsi öyle oluyor. Bir sen kaldın demiştim kendi kendime ama bugün Yiğite ilanı aşk ettiğini görünce anladım.
Ben o ilk kıvılcımında bile fark etmiştim sendeki değişimi. Ya da içindekini dışa vuruşu diyeyim.
Tilkiyi seviyorum ama seni sevdiğimin yarısı kadar bile değil.Zeki Müren dinleyen birisi Tilki Kız dinleyemez cnm ben aşama aşama takip ediyorum Tilki Kız dinledikten sonra bu değişimlerin oldu sende otur bir düşün @Billy Kane
Ben o ilk kıvılcımında bile fark etmiştim sendeki değişimi. Ya da içindekini dışa vuruşu diyeyim.
Tilkiyi seviyorum ama seni sevdiğimin yarısı kadar bile değil.
Ben forumdayken sen yoktun bile O zaman ben efendi mi efendi kültürlü mü kültürlü ahlaklı mı ahlaklı en aģırbaşlı bendim sonra kendimi parlakçı takımında buldum.Sen bu hallerdeyken Tilki Kız doğmamıştı bile bee Seninki doğuştan @mrt-06
Aaa benden önce efendimiydin sanmıyorum hem beni gördüğüm süreçten itibaren ilgilendirir demek rol yapıyordun maskeni düşürmüşüzBen forumdayken sen yoktun bile O zaman ben efendi mi efendi kültürlü mü kültürlü ahlaklı mı ahlaklı en aģırbaşlı bendim sonra kendimi parlakçı takımında buldum.
Avrupa Yakası avatarını kaldırıp bu oğlanı avatar yapman.Neydi o ne zaman?
Ahh teşekkürler cnm Ondan şüphem yokBen o ilk kıvılcımında bile fark etmiştim sendeki değişimi. Ya da içindekini dışa vuruşu diyeyim.
Tilkiyi seviyorum ama seni sevdiğimin yarısı kadar bile değil.
Avrupa Yakası avatarını kaldırıp bu oğlanı avatar yapman.
Bu oğlanın burnunu beğenmiyorum bir benim yan profildeki burnumun güzelliğine bak birde buna. Kazma gibi.Olabilir analizine sağlık.
Dövmem için demişsindir umarim.😱 Bismillahirrahmanirrahim..
Oha. Peçete getirin. 😱
Tam adamlarını çagırdın alıştırcaksın bunları hergün poz isticekler.Oha. Peçete getirin. 😱
@Yiğitt @cookies @serhatt @DarkLegenD şu pozu görmeyip neler kaçırıyorsunuz şuan farkında değilsiniz.
Oha. Peçete getirin. 😱
@Yiğitt @cookies @serhatt @DarkLegenD şu pozu görmeyip neler kaçırıyorsunuz şuan farkında değilsiniz.
😱 Bismillahirrahmanirrahim..
Hhahah tövbe tövbe @xemrexxx Arşivine alsın
Dövmem için demişsindir umarim.