Bende hala finaline bakacam originalsın kaldı öyleThe wampire daires orda çok başarılı oynuyor 2.sezon az kaldı bitiriyorum
Klausların gerçek halini görmen için izlemen lazımdı zaten
Bende hala finaline bakacam originalsın kaldı öyleThe wampire daires orda çok başarılı oynuyor 2.sezon az kaldı bitiriyorum
kendisi ecünnülerin genelkurmay başkanı tüm ecünnüleri o yönetiyorYeni ecünnü komutanın bu galiba
Ozaman oklavaları bileyelim @serhatt hucum ediceğimiz yer belli oldukendisi ecünnülerin genelkurmay başkanı tüm ecünnüleri o yönetiyor
Oralardayım sanıyorum klaus birkaç bölümde çıkacak mutlakaBende hala finaline bakacam originalsın kaldı öyle
Klausların gerçek halini görmen için izlemen lazımdı zaten
hadi gebertelim onu
Önce hizmetkarı @xemrexxx i çiğneyelim deve gibi boyunla yer cücesini ezer geçersinhadi gebertelim onu
Önce hizmetkarı @xemrexxx i çiğneyelim deve gibi boyunla yer cücesini ezer geçersin
Nostalji yapalım yine @cookies @mrt-06Oralardayım sanıyorum klaus birkaç bölümde çıkacak mutlaka
Çok iyi bir oyuncu yeni dizisini bekliyoruz.
Linç ederim onuÖnce hizmetkarı @xemrexxx i çiğneyelim deve gibi boyunla yer cücesini ezer geçersin
Aaa malesef CW de dizi bitince oyuncular kalıyor öyle Ian Somerhalder , Joseph Morgan kaldı öyle Seneye Supernatural ve Arrowda bitiyor Stephen Amell ve Jensen Ackleste gözümüzden uzakta kalacaklar @xemrexxxYeni dizisi var mı peki.
flash oğlanın pilini kontrol et çabuk bitmesinAaa malesef CW de dizi bitince oyuncular kalıyor öyle Ian Somerhalder , Joseph Morgan kaldı öyle Seneye Supernatural ve Arrowda bitiyor Stephen Amell ve Jensen Ackleste gözümüzden uzakta kalacaklar @xemrexxx
Bir Flash kalacak işte
Flash'ı tamamlayıp yeni sezonda izlemeyeceğim ablacım.Aaa malesef CW de dizi bitince oyuncular kalıyor öyle Ian Somerhalder , Joseph Morgan kaldı öyle Seneye Supernatural ve Arrowda bitiyor Stephen Amell ve Jensen Ackleste gözümüzden uzakta kalacaklar @xemrexxx
Bir Flash kalacak işte
Tamamlarsan izlemeyi düşünüceksin bence Ters Flash aşkı devam ediyordu unutmaFlash'ı tamamlayıp yeni sezonda izlemeyeceğim ablacım.
Offf lanet gibi ablacım kurtulamıyoruz, niye bitmedi ya.Tamamlarsan izlemeyi düşünüceksin bence Ters Flash aşkı devam ediyordu unutma