Bende hala finaline bakacam originalsın kaldı öyleThe wampire daires orda çok başarılı oynuyor 2.sezon az kaldı bitiriyorum![]()
Klausların gerçek halini görmen için izlemen lazımdı zaten
Bende hala finaline bakacam originalsın kaldı öyleThe wampire daires orda çok başarılı oynuyor 2.sezon az kaldı bitiriyorum![]()
kendisi ecünnülerin genelkurmay başkanı tüm ecünnüleri o yönetiyorYeni ecünnü komutanın bu galiba![]()
![]()
![]()
Ozaman oklavaları bileyelim @serhatt hucum ediceğimiz yer belli oldukendisi ecünnülerin genelkurmay başkanı tüm ecünnüleri o yönetiyor![]()
Oralardayım sanıyorum klaus birkaç bölümde çıkacak mutlakaBende hala finaline bakacam originalsın kaldı öyle![]()
![]()
![]()
Klausların gerçek halini görmen için izlemen lazımdı zaten![]()
hadi gebertelim onu
Önce hizmetkarı @xemrexxx i çiğneyelim deve gibi boyunla yer cücesini ezer geçersinhadi gebertelim onu![]()
Nostalji yapalım yineOralardayım sanıyorum klaus birkaç bölümde çıkacak mutlaka![]()
Çok iyi bir oyuncu yeni dizisini bekliyoruz.
Linç ederim onu
Aaa malesef CW de dizi bitince oyuncular kalıyor öyleYeni dizisi var mı peki.![]()
flash oğlanın pilini kontrol et çabuk bitmesinAaa malesef CW de dizi bitince oyuncular kalıyor öyle![]()
![]()
Ian Somerhalder , Joseph Morgan kaldı öyle
Seneye Supernatural ve Arrowda bitiyor Stephen Amell ve Jensen Ackleste gözümüzden uzakta kalacaklar
![]()
![]()
@xemrexxx
Bir Flash kalacak işte![]()
Flash'ı tamamlayıp yeni sezonda izlemeyeceğim ablacım.Aaa malesef CW de dizi bitince oyuncular kalıyor öyle![]()
![]()
Ian Somerhalder , Joseph Morgan kaldı öyle
Seneye Supernatural ve Arrowda bitiyor Stephen Amell ve Jensen Ackleste gözümüzden uzakta kalacaklar
![]()
![]()
@xemrexxx
Bir Flash kalacak işte![]()
Tamamlarsan izlemeyi düşünüceksin bence Ters Flash aşkı devam ediyordu unutmaFlash'ı tamamlayıp yeni sezonda izlemeyeceğim ablacım.![]()
Offf lanet gibi ablacım kurtulamıyoruz, niye bitmedi ya.Tamamlarsan izlemeyi düşünüceksin bence Ters Flash aşkı devam ediyordu unutma![]()
![]()
![]()