Teşkilat'ta Sürpriz Gelişme: Aybüke Pusat Kadrodan Çıkartıldı! | TRT 1

Sosyal medya kanallarından yüzünü sildikleri veya fragmana sadece sesini koydukları birini stok bölümün eksik sahneleri için neden tekrar sete çıkarırlar?

Söylenecek çok şey var ama söyleyemiyorum. Tek diyeceğim bu devran umarım bir gün döner. Bu kadar kul hakkı ile nasıl can verecekler çok merak ediyorum.

Katılıyorum sana.

@Aserat nereye gittin yahu? Karar almıştın ne oldu? Durum ne merak içinde bekliyoruz :)

Sırf meraktan bakıyorum, dizinin Instagram sayfasındaki takip ettiği oyuncuların hiçbiri son 24 saatte hikaye, paylaşım vs yapmadı. Kafanızı kuma gömmeye devam edin bakalım. Tolga'dan umutluydum özellikle ama kendisi parasına bakmayı tercih edecek gibi duruyor.

Vakıfbankla da reklamı varmış biraz zor yapar onu

Tolga'nin veya diziden herhangi birinin destek amacli böyle bir paylasim yapmasini beklemeye gerek yok. Tolga zaten öyle bir sey yapip diziden atilirsa, diziyi tümüyle devam ettirmemek daha mantikli olur. Ki zaten suan ki durumda bile böyle önemli bir karakterin devam edememesi bile senaryo acisindan cok zor bir is.

Son gelişmeye göre TRT'nin "stok bölümler çöpe atılacak, senaryo revize edilecek" açıklamasına, dizinin resmi hesaplarından bile jet hızıyla silinmesine rağmen Aybüke Pusat'ın yer aldığı iki bölümün yayınlanması kararı alınmış hatta bu kadar badireden sonra KALAN SAHNELERİNİ DE ÇEKECEKMİŞ. :):):)

Tolga destek olsaydı dizi bitmişti bu arada. :D Korku dağları herkes için aşılmamış demek ki..

Hem TRT hem de Vakıfbank reklam yüzü vazgeçmek kolay değil galiba.

Sosyal medya kanallarından yüzünü sildikleri veya fragmana sadece sesini koydukları birini stok bölümün eksik sahneleri için neden tekrar sete çıkarırlar?
Helal olsun Doğan yıldırıma , tolgaya nanik.ss

• Güldürdün
  • Aynen
Reactions: Dosi and xemrexxx
Millet boş konuşuyor senin gibi. :F
IMG_3056.jpeg

• Güldürdün
Reactions: serhatt