Teşkilat'ta Sürpriz Gelişme: Aybüke Pusat Kadrodan Çıkartıldı! | TRT 1

tabii platformunun geleceği parlak değil.

Trt devlet televizyonu değil iktidar partisinin mikrofonu haline geleli çok olmuştu zaten. O yüzden bugün karşıt görüşte olan oyuncuları bu şekilde dizilerinden çıkarmaları tam trt vizyonuna yakışır bir hareket.

Sırf meraktan bakıyorum, dizinin Instagram sayfasındaki takip ettiği oyuncuların hiçbiri son 24 saatte hikaye, paylaşım vs yapmadı. Kafanızı kuma gömmeye devam edin bakalım. Tolga'dan umutluydum özellikle ama kendisi parasına bakmayı tercih edecek gibi duruyor.

Sırf meraktan bakıyorum, dizinin Instagram sayfasındaki takip ettiği oyuncuların hiçbiri son 24 saatte hikaye, paylaşım vs yapmadı. Kafanızı kuma gömmeye devam edin bakalım. Tolga'dan umutluydum özellikle ama kendisi parasına bakmayı tercih edecek gibi duruyor.
Vakıfbankla da reklamı varmış biraz zor yapar onu

Tolga'nin veya diziden herhangi birinin destek amacli böyle bir paylasim yapmasini beklemeye gerek yok. Tolga zaten öyle bir sey yapip diziden atilirsa, diziyi tümüyle devam ettirmemek daha mantikli olur. Ki zaten suan ki durumda bile böyle önemli bir karakterin devam edememesi bile senaryo acisindan cok zor bir is.

• Aynen
Reactions: TenTen
Tolga'nin veya diziden herhangi birinin destek amacli böyle bir paylasim yapmasini beklemeye gerek yok. Tolga zaten öyle bir sey yapip diziden atilirsa, diziyi tümüyle devam ettirmemek daha mantikli olur. Ki zaten suan ki durumda bile böyle önemli bir karakterin devam edememesi bile senaryo acisindan cok zor bir is.
Gün gelir, hesap döner, zor zamanlarda onun da desteğe ihtiyacı olur. Ama o desteği bulur mu muamma. Sette saatlerce yan yana zaman geçiriyorlar ki 50 küsür bölüm Söz'de de oynadılar. İnsan 8 senedir tanıdığı birine destek göstermiyorsa övünülecek bir tarafı yoktur. Zaten kanal değil yapımcı söz söylemeli ama o tarafta sus pus.

Gün gelir, hesap döner, zor zamanlarda onun da desteğe ihtiyacı olur. Ama o desteği bulur mu muamma. Sette saatlerce yan yana zaman geçiriyorlar ki 50 küsür bölüm Söz'de de oynadılar. İnsan 8 senedir tanıdığı birine destek göstermiyorsa övünülecek bir tarafı yoktur. Zaten kanal değil yapımcı söz söylemeli ama o tarafta sus pus.

Bir yönden haklisin, bir sey diyemem. Ama ona bakacak olursan, eger tepki gösterse veya destek verse, o da diziden atilacak ve dizi devam edemeyecek, dizinin arkasinda olan tüm set ekibi ve diger oyuncular da maaslarindan olacak. O set ekibinin icinde suan büyük ihtimal Aybüke'ye tepki gösteren de vardir, destek veren de, Tolga ne yapsin. Sanki Tolga tepki gösterince bir seyler degisecek mi? Degismeyecek. Ki ben Tolga'nin %100 eminim arka planda Aybüke'ye destek verdigini.

Screenshot_20250403_155905_Samsung Internet.jpg

Bir yönden haklisin, bir sey diyemem. Ama ona bakacak olursan, eger tepki gösterse veya destek verse, o da diziden atilacak ve dizi devam edemeyecek, dizinin arkasinda olan tüm set ekibi ve diger oyuncular da maaslarindan olacak. O set ekibinin icinde suan büyük ihtimal Aybüke'ye tepki gösteren de vardir, destek veren de, Tolga ne yapsin. Sanki Tolga tepki gösterince bir seyler degisecek mi? Degismeyecek. Ki ben Tolga'nin %100 eminim arka planda Aybüke'ye destek verdigini.
Aslında Tolga da ayrılırsa dizi için daha sıfırdan başlamış olurlar şimdi zaten Neslihan ayrılınca çok daha saçma olacak zaten. Dizi bir şekilde devam eder TRT sırf bu yüzden bitmedi demek için bile. Dizi açıkçası şu an çok önemli de değil zaten o kadar senaryo devamlılık derdi olan pat diye çikarmazdı zaten. Tolganin ben Vakıfbank reklamı da olduğu için tepki vereceğini sanmıyorum ancak bu oyuncular başka yerde de iş bulabilir. Cidden kendini muhalif veya bu olayların haksızlık olduğunu düşünen arkadaşların destek vermesi gerekir. Maddi olarak sırtı yere gelmeyecek kişilerden bahsediyorum. Şimdi Aybüke mi kaybetti yine başka bir dizide illa rol alır.

bende katılmıyorum görüşüne oyuncunun ama en azından uyarılabilirdi bence ilk çünkü o camianın çoğunluğu muhalif onlarda sağ görüşlülere yapıyor aynısını
TRT sağ görüşlü bir ideolojiye sahip olamaz!
TRT sol görüşlü bir ideolojiye de sahip olamaz!

TRT tarafsız olmalı.
Çünkü 86 Milyonun ortak kanalı, Devletin Kanalı.

TRT'yi kendi çıkarları için bu hâle getirenler büyük yanlış yapıyorlar.

ATV veya NOW'dan bahsetmiyoruz burada..

TRT sağ görüşlü bir ideolojiye sahip olamaz!
TRT sol görüşlü bir ideolojiye de sahip olamaz!

TRT tarafsız olmalı.
Çünkü 86 Milyonun ortak kanalı, Devletin Kanalı.

TRT'yi kendi çıkarları için bu hâle getirenler büyük yanlış yapıyorlar.

ATV veya NOW'dan bahsetmiyoruz burada..
hiçbiri yapmamalı işte trt hiç yapmamalı dediğin gibi ayrım

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Son gelişmeye göre TRT'nin "stok bölümler çöpe atılacak, senaryo revize edilecek" açıklamasına, dizinin resmi hesaplarından bile jet hızıyla silinmesine rağmen Aybüke Pusat'ın yer aldığı iki bölümün yayınlanması kararı alınmış hatta bu kadar badireden sonra KALAN SAHNELERİNİ DE ÇEKECEKMİŞ. :):):)

Son gelişmeye göre TRT'nin "stok bölümler çöpe atılacak, senaryo revize edilecek" açıklamasına, dizinin resmi hesaplarından bile jet hızıyla silinmesine rağmen Aybüke Pusat'ın yer aldığı iki bölümün yayınlanması kararı alınmış hatta bu kadar badireden sonra KALAN EKSİK SAHNELERİNİ DE ÇEKECEKMİŞ. :):):)
Çekmemeli sözleşmesinde sıkıntıya çok sokacak bir şey yoksa

• Aynen
Reactions: Aserat
Çekmemeli sözleşmesinde sıkıntıya çok sokacak bir şey yoksa
Bugüne kadar başrol oynadığı diziler ve yaptığı reklam anlaşmalarıyla yeterince para kazanmış biri olarak maddi zararı bir şekilde karşılayabilir diye düşünüyorum. Sanki karşı taraf hukuka çok uygun hareket etti de karşı taraftan hoşgörü bekleniyor.

Bugüne kadar başrol oynadığı diziler ve yaptığı reklam anlaşmalarıyla yeterince para kazanmış biri olarak maddi zararı bir şekilde karşılayabilir diye düşünüyorum. Sanki karşı taraf hukuka çok uygun hareket etti de karşı taraftan hoşgörü bekleniyor.
Aynı fikirdeyim aşırı zora düşeceği bir durum yoksa pat diye anayasal hakkı ifade özgürlüğünden dolayı küfür eder gibi kovuyorlarsa onun da kalan bir iki sahnede oynamaması gerek.