Teşkilat'ta Sürpriz Gelişme: Aybüke Pusat Kadrodan Çıkartıldı! | TRT 1

Konu başlığının "sürpriz gelişme" değil,
"skandal gelişme" olması gerekiyor.

TRT sadece tek bir siyasi kanada mensup oyunculardan oluşan bir kanal olmamalı. 86 Milyon insan bu skandallara izin vermemeli.

Bugün TRT ekranlarında Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosunu arıyor gözlerimiz. Çünkü 86 Milyona ait olan Devlet Kanalının yelpazesi ülkedeki meşru tüm görüş ve renklerdan oluşmalı.

Dün demiştim içimden kadrodan kesin çıkartılır diye.

TRT tek bir siyasi kanada mensup oyuncuların oynadığı bir kanal olmamalı. 86 Milyon insan buna izin vermemeli.

Bugün TRT ekranlarında, Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosunu arıyor gözlerimiz. Çünkü 86 Milyona ait olan Devlet Kanalının yelpazesi ülkenin tüm görüşlerini ve renklerini yansıtmalı.
çok haklısın bu iki taraftanda yapılan engellemeler çok saçma ve bölünmeye neden oluyor hepimizin ailesinde vardır farklı görüşten insanlar dediğin gibi trt'de başka görüşten oyuncuların görüşüne takınılmamalı izlemek istemeyen izlemez zaten birini göndermeye gerek kalmadan

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness
Herkes kendi ekmeğinin peşinde olduğundan Aybüke kim vurduya gitmiş gibi oldu, dizi ekibi hepsi versin istifasını da görelim arkadaşlarının ne kadar yanındalar :)
Ben zaten set çalışanı normal sıradan çalışanı kast etmedim ama mesela Tolga Sarıtaş merak ediyorum Tuvana Türkay merak ediyorum demek istediğimi anladın sen. Diziden yer almayan ama sanat camiasında destekleri merak ediyorum mesela.

Ben zaten set çalışanı normal sıradan çalışanı kast etmedim ama mesela Tolga Sarıtaş merak ediyorum Tuvana Türkay merak ediyorum demek istediğimi anladın sen. Diziden yer almayan ama sanat camiasında destekleri merak ediyorum mesela.
Ben de sanatçı olanları kast ettim ama hiç umudum yok kendilerinden. Yapımcı diziyi kanaldan çekerek büyük bir örnek olabilirdi ama orası daha da kötü durumda :)

Benim vergim, benim ödediğim katkı payları ile maaşını ödedikleri bir oyuncuyu sırf muhalif diye yayından çıkarmak... 😡💩😡💩😡💩😡😺

Daha fazla yorum yapamıyoruz... Malum forum kuralları....
------

Tolga da tavrını koyup diziden çıkar inşallah. Ama sanmam.
Vakıfbank reklamlarında da oynuyor, yapamaz o.

Bu dizinin hitap ettiği kitleye (daha doğrusu reyting oranlarına yansıyan bölümüne) dair yorum yaptığımda linçlendim ama o izleyiciler ve onlara çanak tutanların neye hizmet ettiğini bir kez daha anlamış olduk. :) Öte yandan kendisinin de hatasız ilan edilmesine karşıyım çünkü defalarca başrol oynayan ve başka işler bulabilecek biri olarak bu dizinin amacı belliyken uzak durabilir, zamanında LGBT paylaşımlarını silmek zorunda bırakıldığında bir şeyleri anlayabilirdi (sanırım daha önce aynı ekiple çalıştığı Söz'ün kredisine ve tutan iş olmasına güvendi). Yine de televizyonculuk tarihine bir kara leke daha geçirilirken durup kendisini suçlayacak değilim o yüzden cesaretini takdir ediyorum ve kendisi için en hayırlısı oldu diyorum.

Şimdiden duyurumu yapayım: Forum kuralları gereği mesajlar yoluyla açıkça ses çıkaramasak da protesto amacıyla bu sezon ve bundan sonra gerçekleşecek olan EN FAVORİ DİZİ anketlerinde bu proje yer almayacaktır! Forum üyelerinin de mümkünse bu projeyi olabildiğince görmezden gelmesini ve zorunlu haller dışında adını bile geçirmemesini içtenlikle rica ediyorum.

Şimdiden duyurumu yapayım: Forum kuralları gereği mesajlar yoluyla açıkça ses çıkaramasak da protesto amacıyla bu sezon ve bundan sonra gerçekleşecek olan EN FAVORİ DİZİ anketlerinde bu proje yer almayacaktır! Forum üyelerinin de mümkünse bu projeyi olabildiğince görmezden gelmesini ve zorunlu haller dışında adını bile geçirmemesini içtenlikle rica ediyorum.
Komple TRT dizileri de olmasa olur çünkü bu sadece bu dizi yapım ekibinin aldığı karar değil kanaldan gelen bir karar

• Aynen
Reactions: Aserat

TRT sadece tek bir siyasi kanada mensup oyunculardan oluşan bir kanal olmamalı. 86 Milyon insan bu skandallara izin vermemeli.

Bugün TRT ekranlarında Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosunu arıyor gözlerimiz. Çünkü 86 Milyona ait olan Devlet Kanalının yelpazesi ülkedeki meşru tüm görüş ve renklerdan oluşmalı.
Kardeşimle bir çok konuda zıt düşünüyoruz biliyorum lakin ne yapayım değer verdiğim insansın sen bu bil istedim :bhr: :)

Bu yönetimin ortak karari mi?