'Teşkilat' Dizisinin Çekimleri Başladı! | TRT 1

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,285
Puanı
1,060
TRT 1'in yeni dizisi Teşkilat'ın çekimleri başladı!

Yapımcılığını Tims & B Productions'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu, başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler ve Mesut Akusta'nın yer aldığı dizinin çekimleri geçtiğimiz günlerde Ankara'da başladı.

Teşkilat, yakında TRT 1'de!

EotFuhnW4AMK7qX.jpg

Çekimler başladıysa 14 ya da 21 Ocak başlama tarihi diyorum. Muhtemelen Kalk Gidelim'in gününde perşembe akşamı yayınlanacaktır. Belki bir ihtimal Tövbeler Olsun'un yerine pazar akşamı da olabilir. :)

Çekimler başladıysa 14 ya da 21 Ocak başlama tarihi diyorum. Muhtemelen Kalk Gidelim'in gününde perşembe akşamı yayınlanacaktır. Belki bir ihtimal Tövbeler Olsun'un yerine pazar akşamı da olabilir. :)
Perşembe günü aynı yapım şirketinin diğer dizisi Bir Zamanlar Çukurova var. Böyle aşırı iddialı bir dizinin pazar olma ihtimali de düşük gibi. Hali hazırdaki diziler (Benim Adım Melek veya Payitaht) gün değiştirebilir belki.

Perşembe günü aynı yapım şirketinin diğer dizisi Bir Zamanlar Çukurova var. Böyle aşırı iddialı bir dizinin pazar olma ihtimali de düşük gibi. Hali hazırdaki diziler (Benim Adım Melek veya Payitaht) gün değiştirebilir belki.
Gün değişimi olacağını sanmıyorum.

Payitaht da bitebilir ama ben Payitaht'ın yerine Barbaros'un geleceğini düşünüyorum. Es Yapım TRT'nin cuma gününe ambargo koydu Filinta ve Payitaht Abdülhamid ile. :D

Kadro güzel. İlk bölümünü izler ona göre izlemeye devam edip etmeyeceğime karar veririm

Bence Payitaht gün değiştirmeli sonuçta biticek bu sezon. Benim Adım Melek bi kemik izleyicisi olan bi dizi ve çarşamba gününe göre iyi iş çıkarıyor.

Arıza olduysa bu da olur hafta sonu. :A

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Atv de dizisi var timsin perşembe olmaz en fazla pazar olabilir
------

Bu diziyi izleyebilirim. Umarım Böyle Bitmesin, Kanıt tarzı bir dizi olur.
Benim gibi birini daha buldum böyle bitmesin izleyicisi olarak

• Harika
Reactions: Dosi