O nasıl bir anneymiş ya. En azından bir ismi falan geçerdi. Abisi ile kardeşi öldü sonuçta 😄 Bir ismini geçirselerdi 😄😁
Bazen he deyip geçmek gerek. Her dizide oluyor böyle şeyler :A
Annesi nedense bana Zeynep Eronat gibi geldi. Bakalım öyle mi olacak :A

• Beğendim
Reactions: TenTen
Bölüm iyiydi, beğendim. Bol ters köşe ve akıl oyunu vardı :A

Yarın ben de Cennetin Çocukları’nı sonradan açabilirim. Mesaiye kalacağım iş yerinde :A
yarin cok soguk olacak ve biz saatlerce disarda olacagiz. Eve geldigimde kendime gelmek saatlerimi alir :A o zamanlamada diziyi canli izlerim. Gününde izleyecegim bir gün olacak insallah. Eve erken gelebilirsem, teskilattin ilk bir saatine bakarim. Cok adapte olamadim bölüme bugün

• Güldürdün
Reactions: Bully
yarin cok soguk olacak ve biz saatlerce disarda olacagiz. Eve geldigimde kendime gelmek saatlerimi alir :A o zamanlamada diziyi canli izlerim. Gününde izleyecegim bir gün olacak insallah. Eve erken gelebilirsem, teskilattin ilk bir saatine bakarim. Cok adapte olamadim bölüme bugün
Soğuk bir günden sonra Cennetin Çocukları ile ısınırsın, iç ısıtıcı bir dizi zaten :A Ben de yetişebilirim umarım :A

Sonradan baktığın için adapte olamaman normal. İlk bir saatine baktıktan sonra seversin bugünkü bölümü. Güzeldi bence :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Çok iyi bölümdü, özellikle Rutkayın üzerinden giden senaryo. Korkut iṣi fazla uzadı sanki.

Özetsiz? Maç var galiba
Ama yinede kendi saatinde başlayacak (yani yeni bölüm saatinde)
Burdada gemileri yakma olmuş. Ne oluyor herkese :A
Saat 19:00’da İsviçre - Türkiye basket maçı varmış yayın akışına göre :A

Aynen gemileri yakmış herkes he, reytinglerin yükselmesi gerekiyor :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen and Dosi
155 bitti, 156'ya başladım.

Ejder tekrardan yolunu değiştirecek galiba ama oyun da yapıyor olabilir.

Korkut, Bahar'ın babasını öğrenince baya sinirlendi ama sinirlenecek bir şey yok, damat olursun işte başkana. :A

Hilal renk kattı diziye ve baya uydu. Altay ile sahneleri güzel. :)

155 bitti, 156'ya başladım.

Ejder tekrardan yolunu değiştirecek galiba ama oyun da yapıyor olabilir.

Korkut, Bahar'ın babasını öğrenince baya sinirlendi ama sinirlenecek bir şey yok, damat olursun işte başkana. :A

Hilal renk kattı diziye ve baya uydu. Altay ile sahneleri güzel. :)
Ejder satışı koymaz umarım dizinin dinamiğine en uygun karakterlerden birisi ama sağı solu belli olmaz.