TRT dizilerinin hem süreleri daha uzun hem de reklamsız gittikleri için izlemesi insanı daha çok yoruyor :A
En azından 3 saat dinlenmiş oldum. Fırsatı değerlendirdim :A
Daha takip ediyor musun? İzledin mi bölümü? Çok bombalar patladı bu bölüm :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
En azından 3 saat dinlenmiş oldum. Fırsatı değerlendirdim :A
Daha takip ediyor musun? İzledin mi bölümü? Çok bombalar patladı bu bölüm :A
İzliyorum tabii. Bıraktım diye bir şey yazmadım? :A

Aynen hem bombalar hem de ters köşeler oldu :A

İzlemeyenler için spoiler vermeyelim bari :A

Günün yoğun geçti ve diziyle dinlendin demek. Ben de hastayım birkaç gündür, yarın işe gidecez bakalım. İyileşmişimdir umarım :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İzliyorum tabii. Bıraktım diye bir şey yazmadım? :A

Aynen hem bombalar hem de ters köşeler oldu :A

İzlemeyenler için spoiler vermeyelim bari :A

Günün yoğun geçti ve diziyle dinlendin demek. Ben de hastayım birkaç gündür, yarın işe gidecez bakalım. İyileşmişimdir umarım :A
Bir çok ihanetlere şahit olduk. Beklenen hamleleri gördük, beklenmeyen sahnelerde şaşırdık :A

Geçmiş olsun, bende 1 haftadır öyleydim ama işe engel olacak düzeyde değil. Arada öksürük krizi dışında problem kalmadı :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Bir çok ihanetlere şahit olduk. Beklenen hamleleri gördük, beklenmeyen sahnelerde şaşırdık :A

Geçmiş olsun, bende 1 haftadır öyleydim ama işe engel olacak düzeyde değil. Arada öksürük krizi dışında problem kalmadı :A
İhanet kısmı aynen bir şahıs yaptı yapacağını :A Beklenen bir hamleyi fragmanda görmüştük, şok olmadık o yüzden :A Ama vurucu sahneydi elbet. Bir ters köşe vardı ki fenaydı :A

Senle aynı gibiyiz. Biraz halsizlik, hafif öksürük, hafif nezle var. Çok ağır geçirmemişiz, iyi bari :A

• Güldürdün
İhanet kısmı aynen bir şahıs yaptı yapacağını :A Beklenen bir hamleyi fragmanda görmüştük, şok olmadık o yüzden :A Ama vurucu sahneydi elbet. Bir ters köşe vardı ki fenaydı :A

Senle aynı gibiyiz. Biraz halsizlik, hafif öksürük, hafif nezle var. Çok ağır geçirmemişiz, iyi bari :A
Ben beklenen hamle derken onlardan biri şu kurdela paketine sarılı şey :A
İhanet olarak o hediye paketi hazırlayan kişinin ihanetine üzüldüm. Şaşırmadım ama belki bu ihanet bir işe yarayacağı için bu durum yaşanıyor :A

Bende nezle olmadı. Boğaz ağrısı ve ses kısıklığı. Onlar geçti ama öksürük bir süre devam eder haliyle :A

Ben beklenen hamle derken onlardan biri şu kurdela paketine sarılı şey :A
İhanet olarak o hediye paketi hazırlayan kişinin ihanetine üzüldüm. Şaşırmadım ama belki bu ihanet bir işe yarayacağı için bu durum yaşanıyor :A

Bende nezle olmadı. Boğaz ağrısı ve ses kısıklığı. Onlar geçti ama öksürük bir süre devam eder haliyle :A
Dizide o kadar çok şey oldu ki farklı olaylara takılmışız ikimiz de :A

İyi bakalım, ben kaçayım artık. Halsizlik mevcut, bünye uyku istiyor :A

İyi geceler diliyorum

• Güldürdün
Bölüm çok durgun başlayıp nasıl sezon finali şeklinde bitti? 👀👀 Bu nasıl bölüm kardeşim. En az 30 bölümlük olayı 1 bölümde yayınladınız. Nasıl kafa yorucaz şimdi biz buna. Vayy arkadaş. 😳😳😳

• Güldürdün
Bölüm çok durgun başlayıp nasıl sezon finali şeklinde bitti? 👀👀 Bu nasıl bölüm kardeşim. En az 30 bölümlük olayı 1 bölümde yayınladınız. Nasıl kafa yorucaz şimdi biz buna. Vayy arkadaş. 😳😳😳

Bölüm öyle bir hâl aldı ki tek eksik kraliçe kaldı. Yaşatırsın sen senarist. Haydi son bir dans be. Yap şovunu görelim. :)