Kraliçe bekar değil. @Dosi
Ama Tufan ile onun gücünden faydalanmak için kağıt üstünde evli gibi görünüyor. Son bölümlerde Tufana, gereksiz insan muamelesi yapıp onu sürekli tehdit ediyor.

Evet @Dosi nin dediği gibi ben aşk yaşayacaklar demiştim. @Yakamoz-Asi Kraliçe hayranlığımdan gaza gelip TenTen yakında bunları baş gözde eder demişti. Ama aslında @Dosi nin dediğini imâ etmiştim. :)

Hee bu senaryo dizinin eski geçmişiydi. Şimdi ne olur en az 2 bölüm görüp tekrar değerlendirmek lazım. Kraliçe'nin önemi artar gibi. Albay Nazım konusu olduğu için normal şekilde gitse dâhi Kraliçenin sezon sonuna değil, ikinci sezonun sonunda diziye veda edeceğini düşünüyordum. Kendisi Neslihan'ın saç tellerini alıp DNA testi yaptırmıştı.

Ama şimdi ne olur bilinmez. Konu aynen devam mı eder yoksa bazı meseleler öne mi çekilir göreceğiz.

Dizi için Gülsüm Ali ismi geçiyor bu arada. Bir iddia mı gerçek mi? 10 güne görürüz. Ben Dilara Aksüyek isterim ama bu konuda diziye katkı sağlayacak konumda değilim. O yüzden benim ki bir hayal. :) @Dosi @Bully @Yakamoz-Asi
Bu sezonun bitmesine çok kalmadı. Daha iki bölüm yer alacak Neslihan. Sezon finalinede 4-5 bölüm kalır. Ses getirecek bir oyuncuyu yeni sezonda getirirler. Bu sezon yeni bir ismin katılacağını çok sanmıyorum

• Beğendim
Reactions: TenTen
Dilara Aksüyek, benim kendimce önerim. Görüşülen kişi sanırım Gülsüm Ali. Dilara hayal ürünü şuan yani. :)

Belli şeylerin değişeceği aşikar. Neler olacak göreceğiz.
Dilara Aksüyek kötü karekter de olabilir ama yazık ederiz kadına. :)

Bu sezonun bitmesine çok kalmadı. Daha iki bölüm yer alacak Neslihan. Sezon finalinede 4-5 bölüm kalır. Ses getirecek bir oyuncuyu yeni sezonda getirirler. Bu sezon yeni bir ismin katılacağını çok sanmıyorum

Siz yeni sezon olacagini düsünüyor musunuz?

• Aynen
Reactions: TenTen and Dosi
Siz yeni sezon olacagini düsünüyor musunuz?
Sanırım @Dosi demişti. Bu dizinin kadrosu zaten her sene en az 8/10 kişi değişiyor. Deniz Baysal hariç, başrol oyuncuları en fazla 2 sene kalıyor ve sonra gidiyor. (Deniz 3 sezon oynadı. )

İstatistik olarak bakarsak Neslihan bu senenin sonunda ölecek gibiydi. Ama reyting iyi geldiği için Neslihan ile devam etme kararı almışlardı.

Ben yinede devam edeceğini düşünüyorum.

Tweet güzel olmuş şimdi, paylaşayım dedim :A Güneşin Kızları dizisini severdim :A

Tolga yumruğu hak etti mi hak etmedi mi ona halk karar versin, benim yorumum yok :A

Sende destekliyor gibisin sanki öyle bir hava sezdim de neyse. :A Evet, Günesin Kizlarini severdin sen, hatirliyorum. :D

• Güldürdün
Reactions: Bully
Sende destekliyor gibisin sanki öyle bir hava sezdim de neyse. :A Evet, Günesin Kizlarini severdin sen, hatirliyorum. :D
Tolga Sarıtaş ile Yıldızlar Yarışıyor'da yarı finale çıkmıştım, sen de oy verirdin o dönem :A İyiydi yani Tolga'ya oyların.

Ben yarı finalde 1 oyla elendim, finale Çetin Tekindor ve İpek Karapınar kaldı. Finalde @Dosi de oy kullanmıştı :A

Ben alakayı çözememiştim ama bu mesaj sonrası anladım.
Kendisi benim gibi rengini belli etmeyen biri sanıyordum ama belli edenlerdenmiş :A
Tolga Sarıtaş ile Yıldızlar Yarışıyor'da yarı finale çıkmıştım, sen de oy verirdin o dönem :A İyiydi yani Tolga'ya oyların.

Ben yarı finalde 1 oyla elendim, finale Çetin Tekindor ve İpek Karapınar kaldı. Finalde @Dosi de oy kullanmıştı :A
Kesin İpek Karapınar seçmişimdir. Forumda ilk zamanlarım galiba. Hatırlamıyorum fazla :A

Ben alakayı çözememiştim ama bu mesaj sonrası anladım.
Kendisi benim gibi rengini belli etmeyen biri sanıyordum ama belli edenlerdenmiş :A

Kesin İpek Karapınar seçmişimdir. Forumda ilk zamanlarım galiba. Hatırlamıyorum fazla :A
Ben Tolga'ya doğru veya yanlış demedim, sadece tweet hoşuma gittiği için paylaştım :A @Yakamoz-Asi

Zeka işi bir tweet yani, ondan.

Evet İpek demiştin :A Forumda yarışmalarda ilk zamanların :A Neyse ki Çetin kazanmıştı, az farkla da olsa :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
1. Son sahnede Kate & Altay bir şekilde görüşmeyebilir. Yada Altay görüşüp kraliçeyi bir şekilde atlatabilir.

2. Malum olay olduğu için Kate'in dizide ömrünün uzayacağını düşünüyorum. Sonrasında el arttırıp Kate'in, Albay Nazım'ın gözü önünde Neslihan'ı öldürebileceğini sanıyorum. Bu sayede dizide kendisi dahada güçlenecektir. (Neslihan'ı, babasını gördüğü ilk andan sonra arkadan vurarak öldürebilir.)

3. Bu bölüm özelinde Kate & Altay ikilisine atıfta bulunuldu. Bölümün revize edilip edilmediğini bilmediğim için tam olarak kestiremiyorum ancak Neslihan sonrası dizinin nereye evrileceğini işaret etmiş olabilirler.

4. Bu tamamıyla ütopyadır ancak Kate & Neslihan üvey kardeş çıkabilirler gibi bir his var içimde. Kate DNA testini yaptırdığından beri. O DNA meselesinin üzeri hemen kapatıldı ama tekrar açılacak gibi geliyor. Ama tâbi bunların bir çoğu Neslihan sonrası olacak gibi duruyor. Neslihan bu olayların kaçında yaşamış olarak görürüz hepsi şuan muamma.

Yada önümüzdeki 2 bölümün (139,140) tamamında bu saydığım meselelerin hepsi olur mu dersiniz? 🤔 Tâbii senaryonun tamamı değişip hiçbirisinin olmama ihtimali de hâlâ oldukça yüksek bir ihtimal olarak duruyor.

1. Son sahnede Kate & Altay bir şekilde görüşmeyebilir. Yada Altay görüşüp kraliçeyi bir şekilde atlatabilir.

2. Malum olay olduğu için Kate'in dizide ömrünün uzayacağını düşünüyorum. Sonrasında el arttırıp Kate'in, Albay Nazım'ın gözü önünde Neslihan'ı öldürebileceğini sanıyorum. Bu sayede dizide kendisi dahada güçlenecektir. (Neslihan'ı, babasını gördüğü ilk andan sonra arkadan vurarak öldürebilir.)

3. Bu bölüm özelinde Kate & Altay ikilisine atıfta bulunuldu. Bölümün revize edilip edilmediğini bilmediğim için tam olarak kestiremiyorum ancak Neslihan sonrası dizinin nereye evrileceğini işaret etmiş olabilirler.

4. Bu tamamıyla ütopyadır ancak Kate & Neslihan üvey kardeş çıkabilirler gibi bir his var içimde. Kate DNA testini yaptırdığından beri. O DNA meselesinin üzeri hemen kapatıldı ama tekrar açılacak gibi geliyor. Ama tâbi bunların bir çoğu Neslihan sonrası olacak gibi duruyor. Neslihan bu olayların kaçında yaşamış olarak görürüz hepsi şuan muamma.

Yada önümüzdeki 2 bölümün (139,140) tamamında bu saydığım meselelerin hepsi olur mu dersiniz? 🤔 Tâbii senaryonun tamamı değişip hiçbirisinin olmama ihtimali de hâlâ oldukça yüksek bir ihtimal olarak duruyor.

Altay bence de iceri girmeyecek.

Senarist haliyle diziden en güclü kötünün üzerinden devam edecek. Kate, zor yenilir. Yüzü ortaya cikti ama ne fayda. Tek tek herkesi öldürecektir. Tufan ve Neslihan ilk kurbanlari olacak.

Revizeyi bu bölüm sonlara dogru hissedildi gibi sanki. Altay-Neslihan sahnelerine yer verildi, ileride Neslihan öldükten sonra Altay bol bol hatirlayacaktir. Neslihan, ya önümüzdeki bölüm, yada 140. bölümde veda eder. Tahminimce önümüzdeki bölüm sonlara dogru bir saldiri olur gibi.

Altay bence de iceri girmeyecek.

Senarist haliyle diziden en güclü kötünün üzerinden devam edecek. Kate, zor yenilir. Yüzü ortaya cikti ama ne fayda. Tek tek herkesi öldürecektir. Tufan ve Neslihan ilk kurbanlari olacak.

Revizeyi bu bölüm sonlara dogru hissedildi gibi sanki. Altay-Neslihan sahnelerine yer verildi, ileride Neslihan öldükten sonra Altay bol bol hatirlayacaktir. Neslihan, ya önümüzdeki bölüm, yada 140. bölümde veda eder. Tahminimce önümüzdeki bölüm sonlara dogru bir saldiri olur gibi.
Bu mesajı goygoyuna yazıyorum. Sence Tufan ve Neslihan'ı ortadan kaldırıp Altay'a yürüme planı yapar mı Kraliçe? Kendine göre düşününce hazır kimse de etrafta kalmamış. 😁 Yemek masasında bir süzüşü var Altay'ı ben korktum. 😅

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Bu mesajı goygoyuna yazıyorum. Sence Tufan ve Neslihan'ı ortadan kaldırıp Altay'a yürüme planı yapar mı Kraliçe? Kendine göre düşününce hazır kimse de etrafta kalmamış. 😁 Yemek masasında bir süzüşü var Altay'ı ben korktum. 😅

Hahaahaha kahkaha attim ofiste :F :F
Güzel süzdü, bende gördüm. :A
Aynen, olur mu olur :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen