Altay ve Neslihan Söz dizisinde bile bu kadar yakın olmadılar hatırladığım kadarıyla. :A
Söz dizisinde çok daha samimi sahneleri var :A Evlenmişlerdi hatta dizide. Medyada bile aşk dedikoduları çıkmıştı :A O zamanki hallerine bakınca şimdi yapay gelir tabi TRT olduğu için:A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Söz dizisinde çok daha samimi sahneleri var :A Evlenmişlerdi hatta dizide. Medyada bile aşk dedikoduları çıkmıştı :A O zamanki hallerine bakınca şimdi yapay gelir tabi TRT olduğu için:A

Ama ṣimdi Teṣkilatta mesafeli ama bir o kadar da içten, gülümseten bir iliṣki var. Aslında ikiside istiyor ama görev önce geliyor. :A

Ama ṣimdi Teṣkilatta mesafeli ama bir o kadar da içten, gülümseten bir iliṣki var. Aslında ikiside istiyor ama görev önce geliyor. :A
İşte biraz ağır ilerliyor o yüzden bir sene daha senaryoları olması daha iyi olur ama son olaylar sonrası Neslihan tahtalı köye gider gibi sezon sonu :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
  • Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Altay'ı sezon başında ölü gibi gösterirler, yeni bir kimlikle gizli kahraman olur :A

Aslında bunu sezon baṣında düṣünmüṣtüm, Altay'dan Tuna'ya sezon tanıtımı yaptıklarında. Ama tarihi bir kavram olduğu için vazgeçtim. Ama sezon ilerledikçe, Tuna'nın Neslihan'ın soyismine atıf olduğu anlaṣıldı gibi.

Sen bu kafayla Kraliçe dersin gibi:A Ama bence Altay Neslihan'ın çift uyumun bu sene reytinglere ciddi katkısı var yoksa Murat Yıldırım çok daha iyi oyuncu
Önceden dizide olmasaydı birini derdim ama 3. Sezonda öldü o. 😅
Ama sonrası için kimi teklif ederdin dersen, Baba dizisinden Kadir/Elif sahnelerinde tat damağımızda kaldı. O gelebilir.
Kraliçe/Korkut'a sonuna kadar devam. (Devam ettiği sürece.😅)

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24