Kraliçe gelecek sezon olmasın ya, başka kötüler gelsin.![]()
Bu dediğin olursa dizinin gidişatı için iyi olmaz benceKalsın kalsın. Bir kötü karekterde 2 sezon sürmüş olur. 🫠😎
Ya da gelecek sezona kalsın ama ilk 4-5 bölüm de şutlasınlar.Kalsın kalsın. Bir kötü karekterde 2 sezon sürmüş olur. 🫠😎
6. Sezon 13. Bölümde anlaşalım. 👍😁Ya da gelecek sezona kalsın ama ilk 4-5 bölüm de şutlasınlar.![]()
Bu sezonki veda edecek başrol belliNeslihan yakında bu diziye veda edecektir.
Bu sezonki veda edecek başrol belli![]()
Bunu baştan belirttim zaten. 5'nci sezon baslarken belirttiğim bir mesaj vardı. Senin bu noktaya gelmen sevindirici. 😁😅Aynı düṣünmemize sevindim renktaṣım.![]()
Bunu baştan belirttim zaten. 5'nci sezon baslarken belirttiğim bir mesaj vardı. Senin bu noktaya gelmen sevindirici. 😁😅
Bunu baştan belirttim zaten. 5'nci sezon baslarken belirttiğim bir mesaj vardı. Senin bu noktaya gelmen sevindirici. 😁😅
Aynı sebepten yazdım ben deBugün olan bir ṣey sebebiyle böyle düṣünüyorum, gündem ile iliṣkili. Yoksa gitmezdi.![]()
Tam da Albay Nazım'a giriş yapacaktık, yazık olduNeslihan yakında bu diziye veda edecektir.
Bence yine gidecekti. Süreci hızlanır. 😅Bugün olan bir ṣey sebebiyle böyle düṣünüyorum, gündem ile iliṣkili. Yoksa gitmezdi.![]()
Bence senaryo olarak Albay Nazım gelmeden gitmemesi gerekBence yine gidecekti. Süreci hızlanır. 😅
Tam da Albay Nazım'a giriş yapacaktık, yazık oldu![]()
Bence yine gidecekti. Süreci hızlanır. 😅
Bence senaryo olarak Albay Nazım gelmeden gitmemesi gerek
Altay ve Neslihan'ın senaryo olarak net bir sene daha durması gerek benceSezon finalinde tam Albayı bulacak iken binaya giren Neslihan, bir patlama sonucu ṣehit olur, Albay kurtulur ve gelecek sezona damga vurar.![]()
Altay ve Neslihan'ın senaryo olarak net bir sene daha durması gerek bence![]()
Bıktım dizide birileri de birleşsin büyük ihtimalle bu olması durumunda seneye pek ciddi takip etmemKavuṣmayınca adı aṣk oluyor, onlarda kavuṣamayacak sonuçta.![]()
Bıktım dizide birileri de birleşsin büyük ihtimalle bu olması durumunda seneye pek ciddi takip etmem![]()
O zaman başta yazmayacaksın yazıp sonra iş ciddiye binince yollamak komik oluyor artık kısır döngüTeṣkilat ciddi bir yer. Aṣka yer yok. Hiç olmadı zaten doğru dürüst.![]()