Ben de hevesle izlemiyorum bu arabu bölümü gününde izlememe ihtimalim yüksek.
Güzel görünüyor. Cennetin Cocuklari kadar hevesle izlemiyorum bu ara
Nereye yazdı la ?Ben de hevesle izlemiyorum bu araAma Cennetin Çocukları ve Teşkilat senin banko 2 dizin bence, onları bırakacağını düşünmüyorum
Bu hafta sonu yoğun olacağını yazmıştın zaten
Nereye yazdığını ben de unuttumNereye yazdı la ?
Yerini hatırlamıyor ama ne yazdığını hatırlıyorsun ruh hastası mısın nesin ?Nereye yazdığını ben de unuttum
Ben her zaman yoğunumBen de hevesle izlemiyorum bu araAma Cennetin Çocukları ve Teşkilat senin banko 2 dizin bence, onları bırakacağını düşünmüyorum
Bu hafta sonu yoğun olacağını yazmıştın zaten
Belli oluyor foruma yazdığın mesajlardanBen her zaman yoğunum
Şu Noel tatili başlayınca benim yoğunluğum durulur gibi
Bir oturuşta 30-40 mesaj yazmışlığımız varBelli oluyor foruma yazdığın mesajlardan
O ara ben de bi 3 gün yıllık izin kullanacam, bakalım
Ben her zaman yoğunum
Şu Noel tatili başlayınca benim yoğunluğum durulur gibi
Yurtdışı mı?Belli oluyor foruma yazdığın mesajlardan
O ara ben de bi 3 gün yıllık izin kullanacam, bakalım
Bir oturuşta 30-40 mesaj yazmışlığımız varolsun o kadar
Yok, evde olacağımYurtdışı mı?
Macbook’unla keyifli seyirler dilerim.Film,dizi , maç filan M2 değil mi ?Yok, evde olacağım
Teşekkürler. Birazdan izleyeceğim bir şeyler bilgisayarımdan. Yeğenle keyif yapmaya karar verdik. (Mesajın @Bully ’e yazıldığını biliyorum. Sadece 12.Adamlık yapmak istedim sadeceMacbook’unla keyifli seyirler dilerim.Film,dizi , maç filan M2 değil mi ?
Yap Mosi hep ben mi salça olacağım, birazda sen ol.Teşekkürler. Birazdan izleyeceğim bir şeyler bilgisayarımdan. Yeğenle keyif yapmaya karar verdik. (Mesajın @Bully ’e yazıldığını biliyorum. Sadece 12.Adamlık yapmak istedim sadece)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?