bu bölümü gününde izlememe ihtimalim yüksek.
Güzel görünüyor. Cennetin Cocuklari kadar hevesle izlemiyorum bu ara :A
Ben de hevesle izlemiyorum bu ara :A Ama Cennetin Çocukları ve Teşkilat senin banko 2 dizin bence, onları bırakacağını düşünmüyorum :A

Bu hafta sonu yoğun olacağını yazmıştın zaten :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
Teşekkürler. Birazdan izleyeceğim bir şeyler bilgisayarımdan. Yeğenle keyif yapmaya karar verdik. (Mesajın @Bully ’e yazıldığını biliyorum. Sadece 12.Adamlık yapmak istedim sadece :A )
@12.Adam seni de kendine benzetmiş :A Bu ara çok sohbet ettiğiniz için normal karşılıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Teşekkürler. Birazdan izleyeceğim bir şeyler bilgisayarımdan. Yeğenle keyif yapmaya karar verdik. (Mesajın @Bully ’e yazıldığını biliyorum. Sadece 12.Adamlık yapmak istedim sadece :A )
Yap Mosi hep ben mi salça olacağım, birazda sen ol. :A Sefan olsun. Alakalı alakasız her mesajımda bitiver tmm mı?
@12.Adam seni de kendine benzetmiş :A Bu ara çok sohbet ettiğiniz için normal karşılıyorum :A

İlk İpad 4 ile başladı sonra İPhone Se 2 , AirPods 2.nesil.Zirveyi MacBook M2 ile taçlandırdık. :A Büyüklüğümüz öyle böyle değil ha bambaşka. Buna marka sadakati deniyormuş. Sendr bana benziyorsun bak herkesle ortak bir yön buluyorum.Şeytan tüyü var bende. :A

IMG_2445.jpeg

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully