Ben de hevesle izlemiyorum bu arabu bölümü gününde izlememe ihtimalim yüksek.
Güzel görünüyor. Cennetin Cocuklari kadar hevesle izlemiyorum bu ara![]()
Nereye yazdı la ?Ben de hevesle izlemiyorum bu araAma Cennetin Çocukları ve Teşkilat senin banko 2 dizin bence, onları bırakacağını düşünmüyorum
Bu hafta sonu yoğun olacağını yazmıştın zaten![]()
Nereye yazdığını ben de unuttumNereye yazdı la ?![]()
Yerini hatırlamıyor ama ne yazdığını hatırlıyorsun ruh hastası mısın nesin ?Nereye yazdığını ben de unuttum![]()
Ben her zaman yoğunumBen de hevesle izlemiyorum bu araAma Cennetin Çocukları ve Teşkilat senin banko 2 dizin bence, onları bırakacağını düşünmüyorum
Bu hafta sonu yoğun olacağını yazmıştın zaten![]()
Belli oluyor foruma yazdığın mesajlardanBen her zaman yoğunum
Şu Noel tatili başlayınca benim yoğunluğum durulur gibi![]()
Bir oturuşta 30-40 mesaj yazmışlığımız varBelli oluyor foruma yazdığın mesajlardan
O ara ben de bi 3 gün yıllık izin kullanacam, bakalım![]()
Ben her zaman yoğunum
Şu Noel tatili başlayınca benim yoğunluğum durulur gibi![]()
Yurtdışı mı?Belli oluyor foruma yazdığın mesajlardan
O ara ben de bi 3 gün yıllık izin kullanacam, bakalım![]()
Bir oturuşta 30-40 mesaj yazmışlığımız varolsun o kadar
Yok, evde olacağımYurtdışı mı?![]()
Macbook’unla keyifli seyirler dilerim.Film,dizi , maç filan M2 değil mi ?Yok, evde olacağım![]()
Teşekkürler. Birazdan izleyeceğim bir şeyler bilgisayarımdan. Yeğenle keyif yapmaya karar verdik. (Mesajın @Bully ’e yazıldığını biliyorum. Sadece 12.Adamlık yapmak istedim sadeceMacbook’unla keyifli seyirler dilerim.Film,dizi , maç filan M2 değil mi ?![]()
Yap Mosi hep ben mi salça olacağım, birazda sen ol.Teşekkürler. Birazdan izleyeceğim bir şeyler bilgisayarımdan. Yeğenle keyif yapmaya karar verdik. (Mesajın @Bully ’e yazıldığını biliyorum. Sadece 12.Adamlık yapmak istedim sadece)