En azından 3 saat dinlenmiş oldum. Fırsatı değerlendirdimTRT dizilerinin hem süreleri daha uzun hem de reklamsız gittikleri için izlemesi insanı daha çok yoruyor
Daha takip ediyor musun? İzledin mi bölümü? Çok bombalar patladı bu bölüm
En azından 3 saat dinlenmiş oldum. Fırsatı değerlendirdimTRT dizilerinin hem süreleri daha uzun hem de reklamsız gittikleri için izlemesi insanı daha çok yoruyor
İzliyorum tabii. Bıraktım diye bir şey yazmadım?En azından 3 saat dinlenmiş oldum. Fırsatı değerlendirdim
Daha takip ediyor musun? İzledin mi bölümü? Çok bombalar patladı bu bölüm
Bir çok ihanetlere şahit olduk. Beklenen hamleleri gördük, beklenmeyen sahnelerde şaşırdıkİzliyorum tabii. Bıraktım diye bir şey yazmadım?
Aynen hem bombalar hem de ters köşeler oldu
İzlemeyenler için spoiler vermeyelim bari
Günün yoğun geçti ve diziyle dinlendin demek. Ben de hastayım birkaç gündür, yarın işe gidecez bakalım. İyileşmişimdir umarım
İhanet kısmı aynen bir şahıs yaptı yapacağınıBir çok ihanetlere şahit olduk. Beklenen hamleleri gördük, beklenmeyen sahnelerde şaşırdık
Geçmiş olsun, bende 1 haftadır öyleydim ama işe engel olacak düzeyde değil. Arada öksürük krizi dışında problem kalmadı
Ben beklenen hamle derken onlardan biri şu kurdela paketine sarılı şeyİhanet kısmı aynen bir şahıs yaptı yapacağınıBeklenen bir hamleyi fragmanda görmüştük, şok olmadık o yüzdenAma vurucu sahneydi elbet. Bir ters köşe vardı ki fenaydı
Senle aynı gibiyiz. Biraz halsizlik, hafif öksürük, hafif nezle var. Çok ağır geçirmemişiz, iyi bari
Dizide o kadar çok şey oldu ki farklı olaylara takılmışız ikimiz deBen beklenen hamle derken onlardan biri şu kurdela paketine sarılı şey
İhanet olarak o hediye paketi hazırlayan kişinin ihanetine üzüldüm. Şaşırmadım ama belki bu ihanet bir işe yarayacağı için bu durum yaşanıyor
Bende nezle olmadı. Boğaz ağrısı ve ses kısıklığı. Onlar geçti ama öksürük bir süre devam eder haliyle
Bölüm çok durgun başlayıp nasıl sezon finali şeklinde bitti? 👀👀 Bu nasıl bölüm kardeşim. En az 30 bölümlük olayı 1 bölümde yayınladınız. Nasıl kafa yorucaz şimdi biz buna. Vayy arkadaş. 😳😳😳
Dizi açık ara zirvede ilerliyor, seninkine ihtiyaçları yok. Çık bu rüyadanBölüm öyle bir hâl aldı ki tek eksik kraliçe kaldı. Yaşatırsın sen senarist. Haydi son bir dans be. Yap şovunu görelim.
Bölüm öyle bir hâl aldı ki tek eksik kraliçe kaldı. Yaşatırsın sen senarist. Haydi son bir dans be. Yap şovunu görelim.
Sen devam ediyor musun bu sezon?aaaah ahhhhh icim aciyor icim
Sen devam ediyor musun bu sezon?
Son bölümü hemen izlemelisin. Ama biraz uzunnn. 😅😂Tabi ki, gecen haftasonu son 3 bölümü de izledim, bu hafta dünki bölümü izlerim.
biraz kismi az olmus sankiSon bölümü hemen izlemelisin. Ama biraz uzunnn. 😅😂
Nnnn'leri uzattım bende söylerken 😅😅biraz kismi az olmus sanki
Son bölümü hemen izlemelisin. Ama biraz uzunnn. 😅😂
Kleopatra kim ya? 🧐😳😒😡157. Bölüm Fragmanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?