Kralicemin, mezarından gelip Baharı yok etmesi yok mu? O mutlu gibi. Ama ben değilim. 😓😅Altay ve Korkut sahnesi çok iyiydi. Manikürü bedavaya getirdik
İşte ben böyle daha çok ‘sıcak’ sahneler görmek istiyorum. Teşkilat’ın genel olarak soğuk bir havası var. Dizinin tarzı böyledir belki. Aksiyon ve kalite anlamında iyi bir dizi. ‘Sıcak’ bir dizi olma zorunluluğu da yok gerçi. Ciddi bir iş olarak kabul edip öyle izlemek gerekir.
Bir fikir ışıldadı ama @Dosi 'nin komik bulmasından korkuyorum. 😅Suzi & Ejder ⏳
Acaba aralarında ne yaşandı. Aklımda deli sorular 😅
Suzi kim?Bir fikir ışıldadı ama @Dosi 'nin komik bulmasından korkuyorum. 😅
Suzan ya. 😅Suzi kim?
Bölüme bakmadım. Yorumum yok
Yahu Suzan’ı nerden bileyim. Google amcaya sordum. Ne o karakteri nede üvey oğlunun ismi aklımda. Bölümü izlemediğim için haliyle anlamadımSuzan ya. 😅
Ejder ona Suzi diyor 😂
Suzan ya. 😅
Ejder ona Suzi diyor 😂
Rutkay’ın eşi demiyor da, Suzan falan diyor işte @TenTenYahu Suzan’ı nerden bileyim. Google amcaya sordum. Ne o karakteri nede üvey oğlunun ismi aklımda. Bölümü izlemediğim için haliyle anlamadım
Kafayı yormuyorum, yanlış kişiye karşı yapıyor bunu
Karekter adı ile söylüyoruz işte. 😅
@Dosi sana bölüme bakmadım, Suzi kim demiş. Senin orda ‘Rutkay’ın eşi’ diye cevap vermen gerekiyordu ‘Suzan’ değilKarekter adı ile söylüyoruz işte. 😅
Ben de şimdi Sahtekarlar’ı izleyip Cennetin Çocukları’nı yarın izleyeyim madem
Yarınada Bahar var ama onu da çarşambaya atarımBen de şimdi Sahtekarlar’ı izleyip Cennetin Çocukları’nı yarın izleyeyim madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?