Azıcık kadına normal davran ya. Allah ne verdiyse silahın kabzası ile ikidir vuruyorsun Altay. Hiç yakıştıramadım. 😅😅

Birbirleri ile atışmaları zevkli olmuş ama bana göre. 😅

İzlenim ne alaka? Bunu zaten geçen bölüm dememiş miydi General?

Fermana gelecek isim senin Güniz olduğu belliydi.
Arabadakide Korkut değildir.
Yok ben Kâte'in ABD & RUS arasında geçeceği bir bölüm için dedim.

Reactions: Dosi
Yok ben Kâte'in ABD & RUS arasında geçeceği bir bölüm için dedim.
Ejder’in ömrünü uzattılar bu Bölüm

Kate gitti gibi görünüyor ama sanmam. Korkut’un kim olduğunu öğrenmesi gerekiyor daha

Ejder’in ömrünü uzattılar bu Bölüm

Kate gitti gibi görünüyor ama sanmam. Korkut’un kim olduğunu öğrenmesi gerekiyor daha
Hiç sormaya aynen öyle oldu. Şaşırtıcı. Beklemiyordum böyle bir durum. 1/2 bölüme gider diyordum ben. Yanılttı beni.
Her karekter adına büyük bir değişimin olduğu bir bölüm ekranlara geldi bugün. 6. Sezon açılış bölümü gibi bir şey oldu bugün. Öyle bir bölümdü.
(Kâte bence ölmedi)

Reactions: Dosi
Yok artık daha neler. Yeni birisi gelir bence
Sen buralarda yokken. Biz üyeler biraz kafa patlattık. 😁😅

Ben daha 142yi izlemeden fragman gelmiṣ 😱 zarfı veren kim?

Yapsın yapsın valla bende 1 fragmanda görmeden özledim.

(Dizide baṣka güzel hatun kalmayınca ben
)
Görüşmeler yapıyorum. Seneye de inşallah kadrodayız. 😅😅 Ama birde bakmışsın yokuz. Yani olabilir. 😄
(Kendini yapımcı sanıyor kafayı yedi )

Reactions: Yakamoz-Asi
142yi izledim. Bence ters köṣe olma ihtimali var General ve Kate ölmez diyor bir yanım. Ama eğer hikayeleri bittiyse, Ejder ve Amerikalılar hikayesi bu sezon biter diyorum ve üstüne bir ekleme daha yapayım: ben bu hamleden final kokusu aldım.

Yeni bölüm fragmanında tüneldeki saldırıyı tekrar göstermiṣler ve biri yüz göstermeden zarf veriyor. Kuvvetli ihtimalle Kate ölmedi, Generalin öldü ve intikamı için Teṣkilata yardım ediyor. Fragmanın sonundaki kadın sesi sanki bana Kate gibi geldi.

@TenTen

Reactions: TenTen