Hudutsuz Sevda sonrası, 140. Bölüm sonrasının hayalî ve gerçekleşme olasılığı yüksek olan senaryo bileşenlerini yazacağım. Teşkilat için merakta kalın. 🫣🫣

Teşkilat 140 sonrası olacak olan olayların hayalî senaryosudur. Dizi senaryosu ile bir bağlantısı yoktur. Herşey hayal ürünüdür.

5.) Üstte, ikinci maddede belirttiğim Kate & Neslihan sahnesini biraz değiştirerek şu şekile çeviriyorum. Kate, Albay Nazım'a nişan almış ve ateş etmek üzeredir. Tam ateş anında Neslihan istemeden de olsa araya girer ve kurşun ona isabet eder. Neslihan hayatını kaybeder. Kate istemeden de olsa Neslihan'ı öldürür. Ama asıl hedefindeki isim Albay Nazımdır.

6.) Altay, Neslihan'ın Tufandan öğrendiği bilginin devamını getirir. Bunu kendine Neslihan için yapması gerektiği son görev olarak adleder. Tufandaki bilgiyi öğrenir ve görevini tamamlar.

7.) Albay Nazım aslında Amerikalılar tarafından Türk İstihbaratına yerleştirilmiş bir Ajandır. Amerika için çalışan en üst düzey askerlerden biridir. Zamanında Kate'in yükselmesine mâni olduğu için kraliçe Albay'ı ortadan kaldırmak istemektedir.

8.) Kraliçe, farkında olmadan hem kendi yolunda ki en büyük engeli yok etmeye çalışacak hemde İstihbarata istemeden de olsa yardım edecek. Masanın başındaki en büyük ismi bulan Kate herşeyin farkındadır.
Ancak cevaplanması gereken bir soru vardır.

Kâte, kendi bildiği yoldan mı en büyük düşmanını yok edecektir? yoksa Türk İstihbaratı ile birlikte hareket ederek mi düşmanını yok edecektir?

(Dolaylı yoldan Korkut ile irtibatı süreceği için aslında bir nevi Korkut üzerinden Teşkilata yardım etmiş olacak. Korkutun durumunu ise bilmemeye devam edecek.)

@Dosi @emreemreu @Yakamoz-Asi @ahmetbey @Gerekli24

Reactions: Yakamoz-Asi
Lütfen dediğimi yanlış anlama diziyi Aybüke ayrılığı sonrası bıraktım o yüzden beni bu konuya etiketlemezseniz sevinirim

Reactions: TenTen
Evet, ben de artık güncel bölümdeyim. Bu akşam birlikte TV'den izleriz artık.

Altay'ın başına son 10 bölümde gelen şeyler çok zor şeyler. Tam gelebilecek bütün şeyler geldi derken şimdi de Neslihan'ın ayrılığı olacak.

Reactions: ömer karataş