Onu kötü karakter olarak diziye alalım o zaman.

Seray Kaya ve Tolga yanyana olur mu onu da düṣünüyorum ṣimdi
@TenTen
Seray Kayayı çok beğeniyorum ben o apayrı tabi.
------

Hiç birini izlemedim ki
Nisan ayı sonunda Gülsüm Ali gelecek diyorlar ama bilemedim. Çok yerde haberi çıkmaya başladı. Sezon sonuna kadar Altay & Kate de dönebilir ama. @Dosi nin dediği gibi şuan bir kadın oyuncuya gerek yok. Neslihan Tuna olayı bile sezon sonuna kadar net götürür. ☺️

Birce Akalay gelecekmiş.
Bir kere boyu boyuna değil ki. Yanlış cast olur gibi. Birce baya uzun boylu. 😅
Maşallah herkeste bir isim mevcut ama. Bu bilgiler nereden geliyor herkese muamma. Ben uzun boylu severim de halkımızın zevkini bilemem.

Edit: Aralarında 1 cm varmış ben şok. 😱😱😱 Tolga baya küçük görünüyor ekranda.

Reactions: Yakamoz-Asi

1 cm ile Birceyi gömdün ya la

Reactions: The_Erinch
1 cm ile Birceyi gömdün ya la
Ahanda buldum. Nasıl unuturum ya. Ohoo kendime inanamıyorum şuan. Adayım tâbi ki Meryem. Konu kapanmıştır. (Benim için) EDHO'da olan karektere yakın bir karekter olursa varya ekrana yapışırım. 😍

Ahanda buldum. Nasıl unuturum ya. Ohoo kendime inanamıyorum şuan. Adayım tâbi ki Meryem. Konu kapanmıştır. (Benim için) EDHO'da olan karektere yakın bir karekter olursa varya ekrana yapışırım. 😍

Meryemin soyismini de verseydin ya

Deniz Çakır’ı diyor

Dün boya takılmış ama yaş farkına takılmamış
Tolga 33 yaşında,
Eşi 35 yaşında.
Adam gerçek hayatta zaten eşinden küçük ve ayrıca Cansu Dere ile de bu tarz bir hikaye işlediler. Yani o yüzden yaşa takılmadım. 😄😂

Deniz Çakır'ı getirmezler ben onu demek istememiştim ama o da olursa olur yani 😅
Benim bahsettiğim Uzerliydi. 🥰😎
Tesekkürler
Bizi Meryem diye yutturacak valla.

Demek ki @TenTen 'in bir boy takintisi var.
Benim boy takıntım yok. Halk buna hazır değil. Cast yanlış oldu diye sürekli söylenirler.