- Reaksiyon puanı
- 60,852
- Puanı
- 1,060
Anlatmak istediği şey acaba üvey kardeş olma olasılığı olabilir mi? Kafamda deli sorular 😅Aha dedim Tufanı Kate öldürür dedim.sıra Neslihanda.
Anlatmak istediği şey acaba üvey kardeş olma olasılığı olabilir mi? Kafamda deli sorular 😅
Diziyi çok iyi özümsemiş olabiliriz. Buda bir ihtimal 😂Bence senarist bizi takip ediyor
Daha yüksek ihtimalDiziyi çok iyi özümsemiş olabiliriz. Buda bir ihtimal 😂
Ben sadece Ejderi çözemedim. Biraz fazla kaldı gibi. Acaba sözleşme mi uzattı. 😅Daha yüksek ihtimal
Ben sadece Ejderi çözemedim. Biraz fazla kaldı gibi. Acaba sözleşme mi uzattı. 😅
Zaten sezon finali yapacak. Teşkilat için oyuncu değil senaryo önemli. Kimler geldi geçti dizi hâlâ ayakta.Sezon sonu gider. Sezon finali olursa durumlar fena
Kraliçe dün rüyama girdi gece 2’de uyandım onun yüzünden
Fragman yine bomba gibi. Neslihan var bölümde ama fragmana koymuyorlar. Neyse bakalım onun hikayesi nasıl toparlanacak. Yüz ameliyatı yaptırılsın. Neslihan karakteri gitmesin.
------
Kızılcık Şerbetinde komple oyuncu değişti. Ona da razıyız. Planlanan senaryo değişmesin
Zaten sezon finali yapacak. Teşkilat için oyuncu değil senaryo önemli. Kimler geldi geçti dizi hâlâ ayakta.
Bence bu sezon kadın oyuncuya gerek yok ama aynı karakter devam edecekse ben eskiden Türkü Turan ile karıştırırdımAybükenin yerine kimi önerirsin?
------
Aynen kıskananları çatlatıyor
Bence bu sezon kadın oyuncuya gerek yok ama aynı karakter devam edecekse ben eskiden Türkü Turan ile karıştırırdım
Dur aklıma iki isim geldi birden
Seray Kaya
Veya Özge Özacar
Böyle sert karakteri iyi oynayabilirler.
Özellikle Seray Kaya Neslihan olarak oynayabilir.
Huhuuu Özge Özaçar.. Ne güzel bir öneri.Bence bu sezon kadın oyuncuya gerek yok ama aynı karakter devam edecekse ben eskiden Türkü Turan ile karıştırırdım
Seray Kaya
Veya Özge Özacar
Oyunculuğu bana göre tartışılır ama görsellik de önemli dersen bu işlerde on numara kadın. Ama kotarır mı bilemem. Görmek lazım. 😅Ne diyorsun önerilere @TenTen
Bence bu sezon kadın oyuncuya gerek yok ama aynı karakter devam edecekse ben eskiden Türkü Turan ile karıştırırdım
Seray Kaya
Veya Özge Özacar
Huhuuu Özge Özaçar.. Ne güzel bir öneri.
------
Oyunculuğu bana göre tartışılır ama görsellik de önemli dersen bu işlerde on numara kadın. Ama kotarır mı bilemem. Görmek lazım. 😅
Aaaa Kadın dizisinde terör estirmişSeray Kaya güzellik olarak 10 numara 5 yıldız öneri ama sert olabilir mi emin olamadım.
Diğerini tanımıyorum
Bana biraz atıyorsun gibi geldi şuan. 😅😅😅Diğerini tanımıyorum
Aaaa Kadın dizisinde terör estirmişsoğuk duruşu ile yakışır.
Diğeri Kızılcık Şerbeti dizisinde efsane oynadı. O da iyi sert birini oynar. Güzel psikopat rolünü canlandırdı
Bana biraz atıyorsun gibi geldi şuan. 😅😅😅
Bursa Bülbülü, Kısmet, Baba ve Kızılcık Şerbetinde oynadı. Daha vardır da aklımda bunlar var. Kısmet ve Bursa Bülbülünde izledim. ☺️
Ne oluyor olm burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?