139. Bölüm Fragmanı

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi
Kraliçe dün rüyama girdi gece 2’de uyandım onun yüzünden :A

Fragman yine bomba gibi. Neslihan var bölümde ama fragmana koymuyorlar. Neyse bakalım onun hikayesi nasıl toparlanacak. Yüz ameliyatı yaptırılsın. Neslihan karakteri gitmesin.
------

Kızılcık Şerbetinde komple oyuncu değişti. Ona da razıyız. Planlanan senaryo değişmesin

• Güldürdün
Kraliçe dün rüyama girdi gece 2’de uyandım onun yüzünden :A

Fragman yine bomba gibi. Neslihan var bölümde ama fragmana koymuyorlar. Neyse bakalım onun hikayesi nasıl toparlanacak. Yüz ameliyatı yaptırılsın. Neslihan karakteri gitmesin.
------

Kızılcık Şerbetinde komple oyuncu değişti. Ona da razıyız. Planlanan senaryo değişmesin

Aybükenin yerine kimi önerirsin?
------

Zaten sezon finali yapacak. Teşkilat için oyuncu değil senaryo önemli. Kimler geldi geçti dizi hâlâ ayakta.

Aynen kıskananları çatlatıyor :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
Aybükenin yerine kimi önerirsin?
------

Aynen kıskananları çatlatıyor :A
Bence bu sezon kadın oyuncuya gerek yok ama aynı karakter devam edecekse ben eskiden Türkü Turan ile karıştırırdım :A

Dur aklıma iki isim geldi birden
Seray Kaya
Veya Özge Özacar
Böyle sert karakteri iyi oynayabilirler.

Özellikle Seray Kaya Neslihan olarak oynayabilir.

• İlginç
Bence bu sezon kadın oyuncuya gerek yok ama aynı karakter devam edecekse ben eskiden Türkü Turan ile karıştırırdım :A

Seray Kaya
Veya Özge Özacar

Ne diyorsun önerilere @TenTen

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: TenTen and Dosi

Seray Kaya
Veya Özge Özacar

Huhuuu Özge Özaçar.. Ne güzel bir öneri. :)
------

Ne diyorsun önerilere @TenTen
Oyunculuğu bana göre tartışılır ama görsellik de önemli dersen bu işlerde on numara kadın. Ama kotarır mı bilemem. Görmek lazım. 😅

Son düzenleme:

Seray Kaya
Veya Özge Özacar

Huhuuu Özge Özaçar.. Ne güzel bir öneri. :)
------

Oyunculuğu bana göre tartışılır ama görsellik de önemli dersen bu işlerde on numara kadın. Ama kotarır mı bilemem. Görmek lazım. 😅

Seray Kaya güzellik olarak 10 numara 5 yıldız öneri ama sert olabilir mi emin olamadım. :D

Diğerini tanımıyorum :D

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: TenTen and Dosi
Seray Kaya güzellik olarak 10 numara 5 yıldız öneri ama sert olabilir mi emin olamadım. :D

Diğerini tanımıyorum :D
Aaaa Kadın dizisinde terör estirmiş :A soğuk duruşu ile yakışır.

Diğeri Kızılcık Şerbeti dizisinde efsane oynadı. O da iyi sert birini oynar. Güzel psikopat rolünü canlandırdı :A

• Güldürdün
Aaaa Kadın dizisinde terör estirmiş :A soğuk duruşu ile yakışır.

Diğeri Kızılcık Şerbeti dizisinde efsane oynadı. O da iyi sert birini oynar. Güzel psikopat rolünü canlandırdı :A

Onu kötü karakter olarak diziye alalım o zaman. :A

Seray Kaya ve Tolga yanyana olur mu onu da düṣünüyorum ṣimdi :D @TenTen
Seray Kayayı çok beğeniyorum ben o apayrı tabi.
------

Bana biraz atıyorsun gibi geldi şuan. 😅😅😅
Bursa Bülbülü, Kısmet, Baba ve Kızılcık Şerbetinde oynadı. Daha vardır da aklımda bunlar var. Kısmet ve Bursa Bülbülünde izledim. ☺️

Hiç birini izlemedim ki :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi and TenTen